Ограда от естествен камък

1Естественият камък е един от най-добрите строителни материали. С неговата сила и издръжливост нищо не може да се сравни. Много известни сгради са добре запазени поради факта, че са построени от този материал.

Каменният камък е фрагмент от естествена скала, имащ неправилна форма. Стойността му варира от 150 до 500 милиметра, а масата е 20-40 килограма. Като се има предвид много високата здравина на каменоломната кариера, обработката се извършва от специализирани инструменти. Естествено, това е невъзможно у дома.

Препятствие от такъв материал ще продължи много векове без ремонт и боядисване. За изграждане на сгради се прилагат зидария: бреза, butovy и подобрени заготовки.

Booth се използва за изграждане на носещи стени и фундаменти. Той спечели голяма популярност поради силата и качеството, изпитани по време. Изграждането на каменна ограда е много печеливш бизнес. В допълнение към здравината, задника има следните свойства: декоративни, устойчиви на високи натоварвания и устойчивост на влага.



Декоративните свойства на бута се потвърждават от голямо разнообразие от цветове и форми. Всяка компания ще бъде в състояние да осигури много видове стълбове и отвори, които идеално се вписват в сайта или дома.

Важна характеристика на бута е неговата подробност. Това се случва: плитка, средна, голяма. Понякога зърното може да отсъства. Тази собственост ви позволява да направите оградата много рафинирана. Тя се взема предвид в два случая: желанието на клиента и особеностите на работата с избрания материал. Често обаче клиентът по негов избор не се ръководи от степента на зрялост, а от модела и сянката на камъка.

Зърното играе важна роля в работата. Той определя прилепването на камъка към използвания хоросан.

Ограда облицовка от естествен камък, който има неправилна форма, се нарича butovoy. Камъните се циментират с циментов разтвор. Най-красивият материал е прикрепен към външната страна. По-малко светли и повредени камъни се полагат на гърба на оградата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ограда от каменна ограда завинаги!Ограда от каменна ограда завинаги!
Каменна плот за кухняКаменна плот за кухня
Каменният камък и неговите свойстваКаменният камък и неговите свойства
Видове развалини, които се използват в съвременното строителствоВидове развалини, които се използват в съвременното строителство
Правилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качествоПравилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качество
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Видове оградиВидове огради
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Видове естествен камък в интериораВидове естествен камък в интериора
» » Ограда от естествен камък
© 2021 BggeHat.com