Разнообразие от декоративни мазилки

Разнообразие от декоративни мазилки

Декоративната мазилка е един от крайните материали за тавана и стените. Той крие дефекти и е предназначен за декоративни рамки, създавайки релефна повърхност с формата на шаблони. Разнообразието от композиции и цветове ви позволява да създавате красиви орнаменти, дори и в жилищни помещения. Основното предимство е водоустойчивостта и практичността.

Структурната мазилка е готова смес със зърнеста, нехомогенна маса. Изработен е от различни синтетични материали, с циментова варова структура, с разтворители или вода. Неговото покритие се дава на почистване с вода. Използва се за външна обработка на фасадата, стълбищата, коридорите.

Латексната изкуствена мазилка е силна и не създава механичен ефект. Тук силикатната структура не набъбва, не е изложена на замърсяване. Тази мазилка се нанася върху субстрата с кварц (пясък).



Текстурирана мазилка е смес от различни цветове от плетене синтетичен материал с различни пълнители (памучни влакна и т.н.). Той премахва дефектите и вече на повърхността превръща текстурата на пълнителя си.

Камък - се състои от трохи от камък и свързващо вещество. Дори непрофесионалистите го използват. Тя е издръжлива, изглежда като стилно и оригинално покритие.

Венецианска мазилка. Той има повърхност и модел с гладко огледално покритие, имитиращо мрамор. Той съдържа прах от скъпи камъни и е основният компонент. Той е особено издръжлив и позволява място за ремонт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Съвети за избор на мазилки за външна употребаСъвети за избор на мазилки за външна употреба
Мазилки и материалиМазилки и материали
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?
Характеристики на венецианска мазилкаХарактеристики на венецианска мазилка
Работи по зидарияРаботи по зидария
Декоративна мазилкаДекоративна мазилка
Декоративна мазилка като опция за довършителни работиДекоративна мазилка като опция за довършителни работи
Декоративни мазилкиДекоративни мазилки
Ползи от декоративна мазилкаПолзи от декоративна мазилка
» » Разнообразие от декоративни мазилки
© 2021 BggeHat.com