Декоративни мазилки венециански

Декоративни мазилки. ВенецианскиятДекоративните мазилки имат много предимства. Те са много променливи, пластични и уникални. Те се прилагат безпроблемно, не избледняват на слънце, не са екологични, не са запалими и много лесно се почистват. Основните им компоненти са малки фракции от мрамор, кварц, варовик, гранит и други естествени материали. И също така памучни и целулозни влакна.

Декоративните мазилки правят стената покрита гладка и релефна, с различни модели, които можете да изберете сами, като използвате само вашето въображение и лични предпочитания. Този вид покритие е естетичен и практичен поради високото качество на материала. Декоративни мазилки - отлична замяна на тапети, плочки, бои, и те са много популярни на украинския пазар.

Така че, ако искате да направите интериора си интересен и модерен, тогава сте напълно пригодени за този вид мазилка.
Един от най-популярните видове декоративна мазилка е венецианска мазилка, съчетаваща благородство, красота и практичност. Този вид мазилка се използва главно за вътрешно декориране на повърхности.

Според външните си критерии, венецианското декоративно покритие създава имитация на естествен полиран камък - мрамор, с необичаен ефект на вътрешна светлина. В допълнение, този вид декоративна мазилка дава възможност за получаване на разнообразие от артистични и цветни композиции.



Това покритие е направено от екологични материали и е доста устойчиво на вода и слънчева светлина. Ето защо, ако предпочитате естествено, а не изкуствено покритие, тогава тази мазилка ще бъде отличен избор за вас.

Фирмата ASK Trian произвежда всички видове работи и предлага стилен дизайн на апартаменти, ремонт на нова сграда или вила на завършена база, европейски качествен ремонт, козметични и капиталови ремонти на апартаменти. На всички работи се издава писмена гаранция за 2 години, която е фиксирана в официален договор. ASK Trian е на пазара на ремонтни и строителни услуги за повече от 10 години и се е доказал в положителна насока.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Приложение на венецианска мазилкаПриложение на венецианска мазилка
Мраморна мазилкаМраморна мазилка
Строителни инструментиСтроителни инструменти
Съвети за избор на мазилки за външна употребаСъвети за избор на мазилки за външна употреба
Изборът на екологично чист материал за декорация на стениИзборът на екологично чист материал за декорация на стени
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?
Характеристики на венецианска мазилкаХарактеристики на венецианска мазилка
Работи по зидарияРаботи по зидария
Декоративна мазилкаДекоративна мазилка
» » Декоративни мазилки венециански
© 2021 BggeHat.com