Строителни инструменти

Машинни инструменти

Подобно на всеки специалист в своята област, мазачът се нуждае от набор от инструменти, за да върши работата. И така, какви са инструментите, включени в комплекта.

Правилата са правоъгълни кухи алуминиеви конструкции с два отвора за задържане. Те се използват за изтегляне на разтвора през фарове.

Много често алуминиевите правила се използват за проверка на хоризонтални и вертикални отклонения. Използването на инструмента директно зависи от опита на мазилката. Ако върхът на правилата се смила много бързо, това е индикатор за липса на опит на мазилката.

Мазилка плува. Основната цел на минералната маламашка е изпичането на измазаната повърхност. Този инструмент задължително трябва да отговаря на изискванията на GOST 25782-90. Съгласно този GOST рендерът, измерващ 200 на 100 милиметра, не може да надвишава 350 грама.

Мистрия мазилка се счита за най-консумативи и бързо носене гипс инструмент. Носенето на рендето зависи изцяло от мазилната смес и, разбира се, от състоянието на търканата повърхност. При най-благоприятни обстоятелства рендерите трябва да бъдат достатъчни поне за 40m ^ 2 и максимално до 170m ^ 2.

Кофа за мазилки. Това е инструмент, който се използва за нанасяне на хоросан върху повърхността, която ще бъде измазана. Кофичката на мазилката изглежда като полукръгла чиния, която има ниско дъно, до това дъно, дръжката трябва да бъде заварена.

Кофичката за мазилки се използва от професионални мазилки, но единственият й недостатък е неговата крехкост в употреба. Периодът на използване на тази кофа варира някъде от 1500 до 25000 изстрела. И това е, ако използвате внимателно, висококачествена кофа.



Много често мазителите, вместо кофичката за мазилки, използват традиционна мистрия за строителството.

Веднъж за кофи за гипс, имаше специален GOST, който в крайна сметка загуби своята сила.

Гипсокартон. Това е парче много гладка метална армировка, която има остър конус. Този инструмент се използва за сравняване на отклонения на вертикални повърхности, както и на права вертикална линия.

Гипсът plumb bob, често, се състои от набор. В такъв набор, в допълнение към вертикалната линия, има и капронен кабел. Инструментът може да послужи за много дълго време, ако е нужно, разбира се, да лекувате внимателно. В съответствие с ГОСТ 7948-80, мазилката трябва да тежи не повече от 50 грама и да има дебелина на диаметъра до 18 милиметра.

Повърхностна мазилка. Инструмент, предназначен да изравнява всякаква повърхност от различни мазилки и остатъци от хоросан. Потъртер е изработен от дърво и метални крепежни елементи, понякога металът е заменен с пластмаса.

Инструментът, разбира се, трябва да отговаря на GOST 25782-90. Качествената полютера зависи от качеството на материала, от който е направена, и от теглото. Тези фактори влияят не само върху качеството, но и върху експлоатационния живот и лекотата на използване.

Poluter, не трябва да надвишава масата от 800 грама. Въпреки че съгласно GOST 25782-90, семитър, имащ дължина от 1800 милиметра, може да тежи 2,5 килограма. Що се отнася до експлоатационния живот, това се влияе от количеството цимент в разтвора, процента на влагата и, разбира се, от пясъка.

Ако се интересувате от цената на бетона в Ярославл - отидете на yarpartner.ru. Само там можете да изберете и купите най-добрия бетон в града с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подравняването на стените на маяците създава идеална повърхност на стенатаПодравняването на стените на маяците създава идеална повърхност на стената
Как да измажете тухлена стена със собствените си ръцеКак да измажете тухлена стена със собствените си ръце
Каква е разликата между мазилката и мазилката в обектаКаква е разликата между мазилката и мазилката в обекта
Подравняване на стените със собствените си ръцеПодравняване на стените със собствените си ръце
Цимент-пясъчна мазилкаЦимент-пясъчна мазилка
Мазилка мистрияМазилка мистрия
Мазилка за стениМазилка за стени
Мазилка Knauf RotbandМазилка Knauf Rotband
Възстановяване на стара мазилкаВъзстановяване на стара мазилка
Мазилки и материалиМазилки и материали
» » Строителни инструменти
© 2021 BggeHat.com