Мазилка за стени

Мазилка за стени

Повечето панелни къщи нямат идеално плоски стени. Започнете ремонта трябва да бъде с тяхното подравняване. Стените могат да бъдат изравнени и самостоятелно, измазани или гипсокартон мазилка. Тази статия ще даде подробности за мазилката.

Стъпка стени - процесът е доста труден, но стените са идеално равномерни и след това може да продължи десетилетия. За тази работа обаче са необходими определени умения. Тази работа е доста мръсна и прашна, така че преди да започнете, трябва да извадите от стаята всичко, което е в нея, и да затворите плътно. Необходимо е старата мазилка да се отстрани от стените, ако е налична, добре да се измие и да се грундира. Ефективността на мазилките зависи пряко от подготовката за тях. За да работите, ще ви е необходим миксер, кофи за приготвяне на сместа, правило за строеж, оребряване, маяци, ниво и мазилка. Когато дебелината на гипсовия слой е около 2 см, тя ще отнеме приблизително 16 кг. мазилка върху 1 кв.м. Ако стените имат недостатъци, тогава дебелината на гипсовия слой трябва съответно да бъде по-голяма.

Сигналите са вертикални метални ламели, които помагат да се определи равнината на стената. Те трябва да преместят правилото, за да прилагат равномерно сместа върху стената. Най-трудният момент е точното инсталиране на фарове, всъщност това до голяма степен ще зависи от това колко гладки ще бъдат стените, поради което грешките са неприемливи.



Трябва да издърпате хоризонталните нишки на 3 см от стената, да ги прикрепите към закачените в ъглите. Нишките трябва да са успоредни един на друг. За да постигнете това, ще ви помогне една линия. След това трябва да поставите под тях маяк и да го оправите вертикално, като го поставите така, че да не докосва нишките. Може да се фиксира с шпакловка или дюбели. След като фиксиращият сигнал е фиксиран, трябва да приложите правилото и да проверите дали маякът е усукан и коригиран, ако е изкривен. След това можете да настроите следващия маяк. Сигналите за местоположение трябва да се намират на разстояние около един метър. Колкото по-рядко са инсталирани, толкова по-гладка ще бъде повърхността на стената. но ако ги инсталирате на твърде голямо разстояние един от друг, работата е много по-трудна, тъй като трябва да нагласите гипсовата смес между тях на една стъпка.

Приложете самата смес се препоръчва заедно: един работник се занимава с подготовката си, а вторият се прилага и изравнява с правило. Нанесете сместа върху стената със специална метална лъжичка, след това я нагласете със шпатула. След това трябва да начертаете правило между двата най-близки сигнала и по този начин да получите плосък самолет. Действайки в тази последователност, покрийте цялата повърхност на стените с гипс. По принцип, с опит, една средна стая може да бъде измазана за 5 часа. В края на мазилката, стаята трябва да изсъхне старателно около 3 дни. По това време, за да се избегнат течения, не е разрешено да се отварят прозорци и врати в стаята. Работата по мазилката трябва да се извършва при температура най-малко 10 градуса.

Можете да направите замазка на стените около седмица след като гипсът работи.

Е, можете да си купите твърдо гориво котел в Киев, за да създадете отоплителна система във вашия дом тук, като посетите сайта kotly.org.ua. Само там ще намерите най-добрите котли на най-ниските цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Замазка по стените под тапета с ръце стъпка по стъпка ръководство от капитанитеЗамазка по стените под тапета с ръце стъпка по стъпка ръководство от капитаните
Мазилка Knauf RotbandМазилка Knauf Rotband
Мазилка на стени по машинаМазилка на стени по машина
Възстановяване на стара мазилкаВъзстановяване на стара мазилка
Мазилки и материалиМазилки и материали
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?
Как да се мазилка тухлени стениКак да се мазилка тухлени стени
Подравняване на стенитеПодравняване на стените
Работи по зидарияРаботи по зидария
» » Мазилка за стени
© 2021 BggeHat.com