Ремонт в къщата перфектни стени без помощ

Ремонт в къщата

Ясно е, че не всеки от нас е изучавал специалността на художника-мазилка. Всеки обаче знае, че изисква определени умения и не е лесно, тази работа. Предлагаме съвети, които решават да ремонтират у дома.

Можете да направите повърхността на стените възможно най-гладка, като използвате гипсокартон или различни строителни смеси. Трябва да помислите, когато избирате какво ще направите, за да украсите стените. Отлична опция ще бъде гипсокартон, ако в бъдеще планирате да ги лепете с тапети или просто боядисвайте. По-добре е да използвате цимент или гипсова мазилка, ако поставите плочка.

Ако имате всички необходими материали и инструменти, имате свободен достъп до работната стена и подходящото настроение за ремонт. С какво да започнем?

Подготовка на стени за мазилки.

Първо трябва да освободите стената от старата мазилка. Освен това, не трябва да има прекалено мръсотия и прах върху стената. Трябва да направите малки разрези с брадва, ако повърхността е много гладка. След това повърхността трябва да бъде грундирана. Тухлената стена трябва да бъде просто навлажнена с вода.



Етапи на подравняване на стените.

Необходимо е още от самото начало да определите забележителностите, така че в края на краищата повърхността на стената да ви хареса с идеалния си вид. За да направите това, ще трябва предварително да подготвите четири винта и един кабел. Винтовете трябва да се завинтват в горния и долния ъгъл на стената и да се свързват с кабел, който не трябва да докосва стената.

След това трябва да подготвите малко решение, с което да изравните стените. Ще създадете водачи - маяци с него. За да направите това, трябва да приложите правилото към двата винта и да запълнете разстоянието между правилото и работната стена с хоросан и шпатула. С четирите винта е необходимо да повторите тази операция. Освен това трябва да използвате униформата. Директните прави линии на маяците трябва да завършат накрая. По време на последния етап на изравняване на стената, трябва да ги навигирате.

По-нататък върху свободната повърхност между главните линии трябва да се нанесе шпатула с основен разреден разтвор. Накрая е необходимо да се разтегли приложеният слой на разтвора от долу нагоре, като се използва правило или плоска дъска.

Вашият външен вид ще ви угоди на вас и вашите близки, направени със собствените си ръце, идеално плоска стена.

Е, ако се интересувате от изграждането на къща със собствени ръце - посетете https://stroy-shkola.ru/. Само там ще ви бъдат съобщени всичко за конструкцията и основните й характеристики.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мазилка на стени по машинаМазилка на стени по машина
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
Как да ремонтираме стенитеКак да ремонтираме стените
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Възможно ли е да се ремонтира без прах и мръсотия?Възможно ли е да се ремонтира без прах и мръсотия?
Няколко съвета за интересни стенни декорацииНяколко съвета за интересни стенни декорации
Работи по зидарияРаботи по зидария
Декоративна мазилкаДекоративна мазилка
Декоративна мазилка като опция за довършителни работиДекоративна мазилка като опция за довършителни работи
Как да направите стените дориКак да направите стените дори
» » Ремонт в къщата перфектни стени без помощ
© 2021 BggeHat.com