Няколко съвета за интересни стенни декорации

стена декорБлагодарение на съвременните строителни и довършителни материали не е трудно да се извърши бързо и качествено преустройство в стаята. За да се гарантира, че голяма и просторна стая изглежда визуално по-малка и по-плътна, но не губи района, можете да направите уютно и компактно зониране с помощта на конвенционална гипсова шпакловка. Този материал е много добре комбиниран с различни видове бои, което ще позволи без особени затруднения да украсите стаята по ваш вкус.

Добър и доста интересен инструмент за декориране на стени са тапети. Можете не само да отпечатате модерна снимка или оригинална абстракция, но и с този материал да направите стаята много по-ярка. Най-често тапети се използват в стаите за почивка или в кухнята, понякога в банята. Фото стените не се страхуват от влажност и високи температури, единственият недостатък е пряката слънчева светлина.

Красиво по стените ще изглежда и декоративна живопис, за която можете да използвате, като специални шаблони, и изготвя готов и замислен парцел. За този тип декор трябва да купите специални устойчиви бои, а също и разтворители, така че да можете да отстраните остатъците от боя или да избършете ненужни фрагменти.

Популярни през последните години са винил стикери. Те могат да бъдат закупени по цялата стена, или можете да изберете правилния размер. Етикетите обикновено са монохромни и много често са черни, но можете да намерите и цветови опции. Тези етикети напълно отговарят на виниловите тапети, но се прилагат само към определена част от стената. Тяхната цена е сравнително малка, освен това те могат лесно да бъдат отстранени от стената, ако външният вид не харесва или просто иска да промени сюжета на картината.



По-скъп и аристократичен метод за подобряване на външния вид на стените е декоративна мазилка. Тя придава на повърхността оригинална текстура и шарка, която може да се формира с конвенционална шпатула с различни дюзи. Също така декоративната мазилка изисква предварителна обработка и подготовка на повърхността. Често мазилката се нанася върху цялата повърхност, след това се обработва с грунд и лак, за да се гарантира, че влагата не променя цвета на покритието.

Ако имате нужда от интериор в модерен стил и е важно да подчертаете сериозността и яснотата в местоположението на нещата, тогава боядисването на стените ще бъде отлична възможност и добро решение на бюджета.

Можете да украсите стените по всякакъв начин, който ви харесва, най-важното е, че тя се слива добре с цветовата схема на помещенията и напълно хармонизира с избрания стил ...

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да поставите тапети в кухнята и какъв тапет да изберетеКак да поставите тапети в кухнята и какъв тапет да изберете
Фото тапети за малки стаи ефективен начин за разширяване на пространствотоФото тапети за малки стаи ефективен начин за разширяване на пространството
Как да украсят тавана в кухнята интериор опцииКак да украсят тавана в кухнята интериор опции
Какво е по-добре да се използва при декорация стени в апартаментКакво е по-добре да се използва при декорация стени в апартамент
Уникалност на 3d тапетиУникалност на 3d тапети
Как да изберем тапет в детската стаяКак да изберем тапет в детската стая
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Тапети за основната стая в къщатаТапети за основната стая в къщата
Линкрус ТапетЛинкрус Тапет
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
» » Няколко съвета за интересни стенни декорации
© 2021 BggeHat.com