Снимка Стенопис

Снимка Стенопис

Това е специална версия на тапета за хартия, която отново е на мода. В повечето случаи това е обикновен тапет или симплекс, състоящ се от два слоя. По принцип тапетът е мат, въпреки че има и гланцова повърхност. Тъй като основата е хартията, на която се прилага пълноцветен фотогаз. Материалът е предназначен както за пълно, така и за пълно залепване на стените. Използва се главно за спални, детски, в някои случаи части от стените в хола. Срокът на експлоатация е 2-5 години.

размери

Можете да разгледате дизайна в този каталог на тапети Komar.

Най-подходящите "сцени" на фото тапети са пейзажи и пейзажи. За детските стаи не се произвеждат рядко тапети с анимационни герои, приказни градове, лодки или коли. Но, разбира се, тези истории не са ограничени. "Тематичен" за такъв материал могат да бъдат големи фрагменти от картини на известни майстори, мотиви на поп арт, изображение на нощното небе и така нататък.



Поставете тапет от тавана и до пода, можете да оформите усещане за допълнително пространство и в комфортна комбинация с фона на стената, секцията за фотообед може да изглежда като голяма снимка или панел.

Ако не ви харесва темата за тапети, които се предлагат в магазините, можете да ги направите по поръчка. Някои компании предоставят услуги за внедряване на фото тапети, като използват изображения, които сами по себе си привличат клиенти.

препоръки

Тапетът за хартия за светлина (особено симплекс) е причудлив. Ако сте купили тапет за хартия в светъл цвят, не ги залепете на стената веднага. Залепете малка част и изчакайте. Ако тапетът от лепилото потъмне, опитайте да смените лепилото или да намалите неговата последователност.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Тапети на тавана звездно небе - видове материалиТапети на тавана звездно небе - видове материали
Как да лепене тапети на таванаКак да лепене тапети на тавана
Изборът на тапети и тяхното залепванеИзборът на тапети и тяхното залепване
Кои тапети да избирате?Кои тапети да избирате?
Начини за премахване на стари тапетиНачини за премахване на стари тапети
Изберете тапет лепилоИзберете тапет лепило
Винилови тапети предимстваВинилови тапети предимства
Как да избера най-подходящия тапет?Как да избера най-подходящия тапет?
Учете заедно как да изберете правилния тапетУчете заедно как да изберете правилния тапет
Тапети за спалнятаТапети за спалнята
» » Снимка Стенопис
© 2021 BggeHat.com