Ремонт в апартамента Нейната последователност

Ремонт в апартамента. Нейната последователност

Ремонтът на жилището е неизбежен. Рано или късно, но старият апартамент трябва да бъде актуализиран. И в новия апартамент трябва да направите цялостен ремонт, защото напоследък апартаментите се отдават под наем в гола форма, т.е. само стените. Без мазилка и понякога дори без комуникации, тоест без окабеляване, газови и водопроводни системи. Ето защо, е необходимо, след като сте купили или сте получили апартамент, първото нещо, което да го поправите.

Ремонтът е от два вида. Първата се нарича ремонт. В този случай, пълна подмяна на мазилката в стар апартамент и първична покриване на стени и тавани в новото, смяна на всички комуникации, което означава, че замяната на вода и канализация, ако има нужда от газ, тръби, полагане на нови електрическата мрежа, подмяна на водопроводни и кабелни аксесоари. Вторият вид ремонт се нарича козметичен. При извършването на тези ремонти заменят неизползваем мазилка с нова, ако искате да смените старите или повредени тръби, кабели, отново направи етажа, напълно или частично.



Последователността на ремонтните работи при извършване на този или на този вид ремонт, независимо от стария или новия апартамент, не се различава един от друг. На първия етап, подготвително, първо трябва да създадете проект за вашето бъдещо жилище, както го виждате. След това оценявайте обхвата на работата и въз основа на това определете разходите финансово. След това трябва да закупите материали. Материалите за ремонт се съхраняват така, че да не възпрепятстват преминаването и свободния достъп до места за планирана ремонт. Мебели от апартамента е по-добре да се извадят и ако няма такава възможност да го занесете в центъра на стаята и да го скриете. В новия апартамент можете веднага да отидете на подготовката на мястото за ремонт. Отстранете останалите боклуци след строителите, почистете стените и таваните от прах и мръсотия. В стария апартамент отстранете ръждясалата мазилка, мръсотия, прах.

На първо място, те винаги правят мръсна работа, т.е. довършителни работи, а именно мазилки. Ако трябва да замените или инсталирате комуникационни системи, първо ги инсталирайте и ги измажете. Водопроводно и електрическо оборудване, инсталирано след залепване или боядисване на стените. Подовете са най-добре подова настилка след довършителните работи.

И накрая, последния етап. Излизаме от къщата, изваждаме боклука, измиваме подовете, поставяме мебелите.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?Как да започнем ремонт в апартамента на жилищен комплекс?
Как да започнете ремонт на апартаментКак да започнете ремонт на апартамент
Евтини ремонти на апартаментиЕвтини ремонти на апартаменти
Samotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристикиSamotsoyatelny апартамент ремонт и неговите характеристики
Как да направите ремонт до ключ до ключКак да направите ремонт до ключ до ключ
Как да направите ремонт в апартаментаКак да направите ремонт в апартамента
Елитно обновяване на апартаменти в МоскваЕлитно обновяване на апартаменти в Москва
Как да започнете качествен ремонт в стаята?Как да започнете качествен ремонт в стаята?
Ремонт на банята стъпка по стъпкаРемонт на банята стъпка по стъпка
Ремонт на офиси в НовосибирскРемонт на офиси в Новосибирск
» » Ремонт в апартамента Нейната последователност
© 2021 BggeHat.com