Декоративна декорация на стени

Декоративна декорация на стени

Разбира се, след като сте попитали няколко души за видовете декорация на стените, повечето от тях ще ви погледнат озадачено и ще свият рамене. Въпреки това, съществуват най-малко 3 от най-известните методи за стенни довършителни работи, които могат да бъдат приписани на мазилка. Така че, днес ще говорим за декоративна мазилка, каменна трохичка и стадо.

Нека започнем с декоративна мазилка. Тя може да бъде приписана на клас конструктивни материали. Този вид е сравнително хетерогенна маса, където за най-добър ефект добавете каменна трохичка, гранули или дървесни стърготини. Що се отнася до състава, но може да бъде или силикатна, или синтетична, или минерална. След като направите стена с такъв материал, ще получите огромен ефект, който ще определи тона за цялата стая. В допълнение, такова покритие е доста устойчиво на влага и различни химични агенти. Ето защо такава мазилка често се вижда не само в хола, но и в банята или кухнята.



Що се отнася до каменната троха, тя се продава вече готова. Като правило тя е гъста, хомогенна и вискозна маса, която съдържа необходимите адхезивни компоненти. Каменната троха може да бъде голяма или малка. В първия случай, той е идеален за външна украса на фасадата, но във втория за вътрешни работи. Също така на рафтовете можете да видите мраморни, гранитни и кварцови трохи. Теглото на този материал е доста тежко, тъй като съдържа естествени зърна. Ако говорим за рентабилност, тук едва ли може да спестите, като на 1 кв.м. имате нужда от 2-4 кг материал. Но въпреки тези очевидни недостатъци каменната троха се компенсира с висока якост и също напълно прикрива всички недостатъци на стената под формата на неравности. Също така, този материал е доста непретенциозен в действие, можете лесно да измиете стената с чиста вода и сапунена вода.

Но малки парчета акрилна боя, това е стадо. По правило се състои от 3 основни компонента, а именно оцветени частици, лепилна основа и специален лак, който е полезен за довършване. Има много цветове за този материал, така че сигурно ще намерите нещо, което ще ви хареса. Трябва да се отбележи, че основата за него е доста силна и упорита, така че може да се приложи към всеки материал, без специална подготовка. С помощта на стадо можете да маскирате различни нередности и пукнатини.

Е, ако се интересувате от GypsumMontage - посетете gipsmontaj.ru. Само там ще намерите всичко за gipsokartonnye стени и прегради.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Иновативен декоративен материал от MicrocementИновативен декоративен материал от Microcement
Изберете довършителни материали за стените сиИзберете довършителни материали за стените си
Какво е по-добре да се използва при декорация стени в апартаментКакво е по-добре да се използва при декорация стени в апартамент
След това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочкиСлед това завършете стените в тоалетна и баня, с изключение на плочки
Какво е течен тапетКакво е течен тапет
Методи за нанасяне на декоративна мазилкаМетоди за нанасяне на декоративна мазилка
Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?Как да изберем конструкционни покрития за кухнята?
Няколко съвета за интересни стенни декорацииНяколко съвета за интересни стенни декорации
Работи по зидарияРаботи по зидария
Декоративна мазилкаДекоративна мазилка
» » Декоративна декорация на стени
© 2021 BggeHat.com