Иновативен декоративен материал от Microcement

Декоративен гипс микро циментИзползване на такъв материал като microcement

не много често в нашата страна. Това в много отношения се дължи на неговата новост на вътрешния пазар. Клиентите винаги се свикват за нов продукт от дълго време, като го проверяват по-скоро от опита на съседа. В допълнение, този вид облицовка е доста трудно да се справи.

Желанието на нашия народ за независим ремонт води до избора на материали, които могат да бъдат използвани без особено напрежение или към които вече са свикнали. Следователно, компаниите, които внедряват микро цимент, често водят майсторски класове при обработването им.

Нанасяне на декоративен гипсов микро-цимент

Нанасяне на микро циментово покритиеПриложението на такъв сравнително нов тип покритие не е толкова ново, колкото изглежда. С неговите свойства микро циментът е подобен на венецианската мазилка. Те са сходни по начина на приложение и създават приблизително една и съща декоративна основа. Предимство на новия материал е неговата ниска консумация. Достатъчността на много тънък слой на приложение допринася за това. В сравнение с относително благоприятната цена се получават добри резултати.

Обхватът на микро-циментовите покрития е страхотен. Използва се за декориране както на жилищни помещения, така и за довършителни офиси и развлекателни центрове. Напоследък, след като проучи до края свойства на този материал, той започна да се използва в промишлени помещения.

Устойчивостта на микроциментни покрития срещу влага направи широкото му приложение в баните. Той бавно започна да заменя стенните плочки. Продуктите с плочки са малки по размер, така че шевовете между тях са неизбежни. Вътрешното разстояние служи за развитието на бактерии и проникването на влага и студ. В случая на микро цимент, безшевната конструкция осигурява своето устойчивост на влага.

Високата адхезия на материала позволява използването му за завършване на всякакъв вид стени. Голият камък или бетонът не е проблем за използването на този материал. Също така микро-цимент се нанася върху дърво, пластмаса, гипсокартон и др. Този имот е удобен за ремонт в нова сграда.



Високата устойчивост на удари позволява използването му в много области с повишено механично напрежение по стените. И отличната устойчивост на абразия доведе до използването на материала като подови настилки в апартаментите.

Но най-големият процент от прилагането на материала все още са жилищни интериори. Много дизайнери започнаха да включват този вид декорация в своите проекти. Разнообразието от текстури, разликата в цветовите им решения, както и удобството на грижите позволяват използването на микро цимент във всяка стая. Това дава възможност да се проектира цялата къща в едно решение.

Технология на мазилката с микро цимент

Нанасяне на декоративна мазилкаПод микро цимент, субстратът трябва да бъде идеално равен. Тъй като всички вдлъбнатини и изпъкналости ще бъдат проектирани върху капака. Ако покритието се нанася над зидарията, при спазване на нейния релеф, не е необходима мазилка на повърхността. Единственото нещо, което е желателно да се третира всяка повърхност, е противогъбичните съединения.

Прилагането на материала е мека шпатула с къса купчина. Нанесете лентите от мазилката в широки метри. Свързването между съседните покрития трябва внимателно да се обработи, за да се избегнат зоните, които не са боядисани.

Можете да приложите няколко слоя материал в различни цветове или нюанси от един и същи цвят. След обработка със специален валяк, предишният слой се вижда през последния слой. Този ефект изглежда страхотно, ако съчетаете цветове, които се съчетават с интериора.

След прилагане microcement То се обработва от ролка с печат - тампон. Разнообразието от модели зависи от избрания печат. Когато работите с тампон, трябва да промените посоката на движение, за да постигнете по-добър ефект.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да избегнем грешки в дизайна на банята?Как да избегнем грешки в дизайна на банята?
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Декоративна мазилка корозияДекоративна мазилка корозия
Защо на пластмасови прозорци се нуждае от микро-вентилацияЗащо на пластмасови прозорци се нуждае от микро-вентилация
Септично бързоСептично бързо
Мазилка Трябва ли да плащам повече?Мазилка Трябва ли да плащам повече?
Декоративен бетонДекоративен бетон
Предимства на клинкер тухлаПредимства на клинкер тухла
Характеристики на венецианска мазилкаХарактеристики на венецианска мазилка
Декоративни бетонни нюанси на приложениеДекоративни бетонни нюанси на приложение
» » Иновативен декоративен материал от Microcement
© 2021 BggeHat.com