Декоративни бетонни нюанси на приложение

Не е тайна на никого кой е конкретният и сигурен, всеки от нас е трябвало да го види със собствените си очи. Въпреки това, ако в момента да попитате невежаващ човек дали той знае какво е декоративен бетон: нюансите на използването му в производството, тогава най-вероятно в отговор ще бъде мълчаливо мълчание.

Декоративният бетон е сравнително млад материал в строителството, въведен в производството в Америка през 60-те години на миналия век. За разлика от обикновения бетон, неговият декоративен сорт е направен по такъв начин, че да е колкото е възможно по-близък до други материали, използвани при довършителните работи. Например, си струва да се купи сравнително скъп гранит или същия мрамор, когато може да се замени с висока точност не скъп декоративен бетон?

Наред с други неща, освен естетическите качества на бетона, той назовава и малък брой доста положителни технически точки. По този начин декоративният бетон може отлично да издържа на различни природни условия. Температурният диапазон, който може да издържи на този материал, е в диапазона от -50 до +50 градуса по Целзий. Повърхността на този материал почти не се износва и няма да се разпадне под въздействието на ултравиолетовите лъчи.



В модерното строителство декоративният бетон се използва в много области. По този начин, доста често материалът се използва по време на довършването на вили и къщи, за вътрешността на помещенията. Поради факта, че декоративният бетон може да бъде изработен в различни цветове, търсенето на този материал от дизайнерите просто няма ограничения.

Технологията на полагане на материала може да се извърши по следния начин. На предварително приготвения слой пясък и чакъл се разполага бетонът, който след това трябва да бъде правилно изравнен. Полето на този процес се препоръчва незабавно да се нанесе друг слой втвърдител с кварцов пясък и гранитни чипове. Благодарение на този слой бетонната основа ще бъде много по-гъста. Веднага след като повърхността изсъхне, можете да започнете процеса на натискане на специални форми. След като материалът е иззет, той трябва да бъде покрит със защитен специален слой.

Е, най-добрата автоматична врата винаги ще Ви бъде предложена от германския концерн Hoermann, който е най-големият производител и доставчик на гаражни и промишлени врати, задвижвания, кутии и врати за различни цели в Европа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Фибростъкло за бетонФибростъкло за бетон
Прозрачен бетонПрозрачен бетон
Декоративен бетонДекоративен бетон
Как да направите бетонКак да направите бетон
Монтаж на декоративен камъкМонтаж на декоративен камък
Какъв конкретен е необходим за фондацията?Какъв конкретен е необходим за фондацията?
Бетонови блоковеБетонови блокове
Как да изберем най-доброто качество бетонКак да изберем най-доброто качество бетон
Технология на работа с бетонТехнология на работа с бетон
Приложение на гранитни отпадъци в строителствотоПриложение на гранитни отпадъци в строителството
» » Декоративни бетонни нюанси на приложение
© 2021 BggeHat.com