Приложение на гранитни отпадъци в строителството

Повечето минерални скали са намерили приложение в строителството. Сред разнообразието си, един от най-използваните е гранит, който може да бъде или в насипно състояние, или като облицовъчен материал. Обработката на фосили от гранит в трошен камък, малки, натрошени частици с диаметър до 5 мм се пресява. Въпреки че не е необходимо да се считат за ненужни за производството. Тя отдавна се използва като гранит в строителството и се използва като пълнител за отлагания. Трябва да се отбележи, че гранитните прожекции могат да бъдат закупени в специализирани магазини.

Например, като се правят малки стоманобетонови предмети, гранулираният гранит служи като добавка към бетона. Като един от най-твърдите скали, гранит, добавен към състава на строителната смес значително увеличава силата на продуктите. Ако говорим за ползите от скринирането на гранит, не можем да кажем за неговата ниска цена, която е по-ниска от цената на развалините и други пълнители.

Проверката от гранит може да бъде с различни нюанси, вариращи от червено до черно. Всичко зависи от суровините. Ето защо, облицовъчни материали с добавяне на гранитни проби са много различни. Като много висока якост, тази подплата е отлична за работа на открито. Тя е изработена от тротоарни плочи, както и от павирани участъци от пътища за автомобилен транспорт.



Добавянето на гранит скрининг към бетон, често хвърля декоративни елементи за фенери, пейки, фонтани, урни и т.н. Често се използва при изливане на подове. И за украса и изолация на фасади, просто не може да бъде заменен. Ако се добавят добавки в скрининговия разтвор, възможно е да се получи не само необичаен сянка, но и красива повърхностна структура. Полагане на тротоарни плочи, скрининг от гранитни скали се използват като "възглавница". Също така е удобно при изливане на замазки.

Благодарение на издръжливостта на гранита на температурните промени в атмосферните условия, той често се използва при ландшафтен дизайн. Трохите от гранит служат като добра защита срещу локви и мръсотия и, за разлика от бетона и асфалта, не са толкова травматични. В учебните заведения и детските площадки можете също да видите повърхност, която е покрита с гранитни отпадъци.

Често градината и градинските пътеки са направени от гранатата. Особено популярен е цветният гранит - зелен, червен, син. Въпреки факта, че гранулацията е отпадък в производството, тя се използва като хлабав материал и трайни пълнители за бетон.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Използвайте при строителството на керамични плочкиИзползвайте при строителството на керамични плочки
Изкуствен камък-гранитИзкуствен камък-гранит
Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Свойства и характеристики на керамичния гранитСвойства и характеристики на керамичния гранит
Видове естествен камък в интериораВидове естествен камък в интериора
Пълнители за строителни разтвори и бетониПълнители за строителни разтвори и бетони
Порцеланови плочкиПорцеланови плочки
Всичко за фасадните плочкиВсичко за фасадните плочки
Как да изберем гранит?Как да изберем гранит?
» » Приложение на гранитни отпадъци в строителството
© 2021 BggeHat.com