Използвайте при строителството на керамични плочки

1През ХХ век италианският финиш материал е широко използван, който се нарича керамичен гранит. Този материал има уникални качества, които водят до широко приложение в различни сфери на строителната индустрия.

Поради своите физични качества този финиш материал може да се използва както на закрито, така и на открито. Анализ неговите качества, можем да заключим, че гранит е незаменим за промишлени обекти, на места с голям поток на хора, например, в метростанциите, летища, гари, магазини и др. Този завършен материал е подходящ за облицоване на тротоари, подове, стълби. Трябва да се отбележи, че керамичните плочки, поставени в производствените помещения, не са по-ниски в сравнение с насипните подове.

Друг клон на приложението на гранит е декорацията на вентилирани фасади на сгради. За работа с големи обеми обикновено се използват плочки от порцеланови камъни. Размерът на тези плочи е 60 на 60 сантиметра. Дебелината на тези плоскости е 14 милиметра. Такава дебелина борда се дължи на факта, че дебелината на плоча от 8 mm, може да влезе по време на инсталацията или на работа. За да се избегне, попадащи плочки минувачи главата, той е даден анти-шок мрежа, която, когато е засегнат nadlamyvayutsya не го позволява, а само води до образуването на пукнатини.



В допълнение към горепосочените приложения, керамичният гранит може да се използва не само за подови и външни стени на сгради, но и за вътрешни стени на жилищни помещения. Изглежда страхотно в кухнята, в банята, в баните, коридорите и коридорите. Много е важно керамичният гранит да не изисква специални грижи и перфектно толерира контакт с влага.

Керамичният гранит се предлага в различни размери, както и декоративен камък. Най-популярните формати са 30 на 30, 40 на 40 и 60 на 60. Дебелината на керамичните плочки също е доста разнообразна. Той варира от 7 милиметра до 30 милиметра. Плочки, които не са с голяма дебелина, обикновено се използват за вътрешни стени и подове. Такива плочи са много крехки и поради това изискват внимателно спазване на всички правила за складиране. За довършителни работи на подове с повишено натоварване се използват плочи с дебелина от 14 до 20 сантиметра. Керамични гранитогрес плочи с тази дебелина са в състояние да издържат на падането на чук и не се разделят, този ефект се постига само ако е правилно подредени. Керамичен гранит с максимална дебелина, използван за стъпала за облицоване.

За да се намалят разходите за плочки, се използва технологията, при която не цялата повърхност на предната повърхност е оцветена, а само няколко сантиметра от горната част. Боядисване керамичен гранит ви позволява да получите различни цветове (мрамор, базалт, гранит правилно). Боядисването на най-горния слой ви позволява да запазите скъп пигмент. В този случай крайният резултат не се различава от напълно оцветените плочки.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Не преминава мода за керамични плочкиНе преминава мода за керамични плочки
Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?
Изкуствен камък-гранитИзкуствен камък-гранит
Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?
Керамични плочки и предимстваКерамични плочки и предимства
Свойства и характеристики на керамичния гранитСвойства и характеристики на керамичния гранит
Порцеланови плочкиПорцеланови плочки
Всичко за фасадните плочкиВсичко за фасадните плочки
Как да изберем гранит?Как да изберем гранит?
Порцеланови каменни методи за грижаПорцеланови каменни методи за грижа
» » Използвайте при строителството на керамични плочки
© 2021 BggeHat.com