Как да изберем гранит?

Керамичните плочи от гранит са много издръжливи. За цялата си красота и богатство, керамичният гранит е рекордьор по отношение на експлоатационния живот на всички подови настилки.

При избора на гранитогрес трябва да обърнат внимание на гладкостта на повърхността на плочите. Излишният гланц може да доведе до повишено контузия в стаята и бърза загуба приличен външен вид на подовото покритие. Ненужно грапавина като плочки, напротив, може да предизвика дискомфорт при ходене, особено в неудобни обувки и сложност в тяхното почистване, като прах и мръсотия ще бъдат постоянно се начуква на трапчинки, остава там почти завинаги. Тук гранит Forest Kerama Marazzi е най-добрият избор за подова настилка.

За удобство на избор, гранит е разделен на класове, които са предназначени за стаи с различно натоварване на интензитета. Например, класове I и II са за баня, където се предполага, че само меките обувки ще се използват за ходене.

Ясно е, че при почистване на различни почистващи препарати да бъдат използвани за гранитен под, така че е много важно да се направи и че материалът има достатъчно плътна структура и ниска порьозност, което ще предотврати унищожаване плочи почистването на домакинството.

Недостатъкът на пода от керамичен гранит е неговата ниска температура. За съжаление, почти винаги такава повърхност е много студена и поради това изисква инсталиране на "топъл под". От една страна, това изисква допълнителни инвестиции, но от друга страна, тази функция ще направи повърхността много приятна за ходене дори бос.



Порцеланът е от различен калибър. За да запазите пода в оригиналната си форма за дълго време, е важно да изберете плочки от един калибър, за да ги носите равномерно.

Е, ако пакета с икона гранит ще бъде показана с легне на сенчести фон, което означава, че материалът, без никакви проблеми стоически издържа и на най-тежките удари и дълго запазват първоначалния си вид.

Не поставяйте керемида с дефект. Не цялата плоча няма да бъде толкова силен, много бързо се износват и се нуждаят от подмяна, която, за съжаление, ще бъде много трудно да се извърши, без да докосвате с съседни плочки.

Керамичният гранит е подходящ и за поставяне на улицата, например на парцели в страната. При избора на уличен керамичен гранит е да се даде предпочитание на продукта върху кутията, която показва снежинка, която се отнася за замръзване на материала.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Мраморни подове лукс и богатствоМраморни подове лукс и богатство
Плочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетикаПлочки kerama marazzi хармонично съчетание от отлични технически характеристики и естетика
Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?Какво е по-добре порцеланови плочки или керамични плочки?
Използвайте при строителството на керамични плочкиИзползвайте при строителството на керамични плочки
Изкуствен камък-гранитИзкуствен камък-гранит
Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?
Предимства при използването на порцеланови каменинови подови настилкиПредимства при използването на порцеланови каменинови подови настилки
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Свойства и характеристики на керамичния гранитСвойства и характеристики на керамичния гранит
Порцеланови плочкиПорцеланови плочки
» » Как да изберем гранит?
© 2021 BggeHat.com