Декоративен бетонен материал от ново поколение

Използването на декоративен бетон в декоративните работи е много популярно. Технологията на декоративния бетон може лесно да създаде повърхности, които симулират шисти, павета или калдъръмени настилки. Също с помощта на този материал можете да създадете оригинални текстурни ефекти без използването на мрамор, керемиди, камък или други скъпи строителни материали от естествен произход. Трайността, както и качеството на декоративния бетон в комбинация със сравнително ниска цена правят тази фасадна декорация на деликатни играчки много търсена на пазара на строителни материали.

Работата с релефни и декоративни покрития се отнася до конкретна област на проектиране, където е възможно да се използват най-новите технологии и различни строителни материали. Строителите и архитектите, работещи в тази област, могат да направят неочаквани и икономически ефективни решения. По този начин при покриване на покритието с оцветен бетон е възможно значително да се увеличи експлоатационният живот поради лекота на поддръжка и устойчивост на външни влияния.

Декоративният бетон е монолитен бетон, който се вписва по определен начин. Запечатва се със специални печати. Също така материалът допълнително се обработва със специални химични съединения.

Обхват на декоративния бетон



Декоративният бетон се използва успешно както в частно, така и в търговско и промишлено строителство. Той идеално имитира материали, изработени от естествен камък. Технологичните особености на декоративния бетон позволяват използването му при подреждането на открити кафенета, входове, вили, търговски зали, тротоари. Този материал се използва при изграждането на бензиностанции и паркирането. Въпреки това, той е не само популярен в строителството на открито. Декоративният бетон се използва успешно в домашната работа.

Основни характеристики на декоративния бетон

В сравнение с бетонните плочи и асфалта, декоративният бетон е много по-устойчив на агресивни среди, той е лесен за почистване, няма следи от масла и разтворители върху него. Това покритие може да издържи големи колебания в температурните условия, както и повече от 300 цикъла замразяване и размразяване. Това е много важно за климата на нашата страна. Удобно е за пешеходци и автомобили - материалът не се плъзга. Също така, той е устойчив на избледняване и излагане на ултравиолетови лъчи, изтриване. Не увреждайте материала и високото кръвно налягане.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да използваме декоративен камък за вътрешно обзавежданеКак да използваме декоративен камък за вътрешно обзавеждане
Декоративна бетонна технология и щампован бетонДекоративна бетонна технология и щампован бетон
Декоративен бетонДекоративен бетон
Видове естествен камък в интериораВидове естествен камък в интериора
Как да лепира декоративен филм?Как да лепира декоративен филм?
Пяна за бетонПяна за бетон
Монтаж на декоративен камъкМонтаж на декоративен камък
Облекло за фасадатаОблекло за фасадата
Декоративни бетонни нюанси на приложениеДекоративни бетонни нюанси на приложение
Какъв конкретен е необходим за фондацията?Какъв конкретен е необходим за фондацията?
» » Декоративен бетонен материал от ново поколение
© 2021 BggeHat.com