Винилови настилки

Модулното винилово покритие е съвсем нов тип подови покрития. Външно, това покритие е подобно на ламинат, особено в размери. Новото покритие е много по-тънко от ламината. Виниловият капак се състои от четири слоя. Основа с ключалка (лепилна основа), декоративен слой, прозрачен защитен слой и завършващ слой. Всеки слой изпълнява специфична функция.

Слоест с ключалка, в допълнение към факта, че има лепило или ключалка, изпълнява топлоизолационната функция на материала.
Декоративният слой, благодарение на модела и релефа, предава визуални усещания, че това подово покритие е направено от естествен материал.

Прозрачното PVC фолио надеждно защитава външната повърхност на подовата настилка от удари и драскотини. Забележително е фактът, че виниловият капак е в състояние да издържи на същите товари, които се използват при изпитването на порцеланови камъни.

Декоративният слой лак придава на повърхността мъгла или лъскав блясък.
Според резултатите от тестването на модулните винилови настилки може да се заключи, че те не са абсолютно обект на деформация с течение на времето. Това покритие не се изкривява, не се простира, не се разкъсва и не се свива. В допълнение, тя не е податлива на разлагане и излагане на домашни гъбички или насекоми.



При производството на винилови настилки модул използване на такива видове дървета като дъб, орех, клен, махагон и др може да произвежда винилови настилки С новата технология, която е изключително подобен на истинско дърво. - както визуално, така и на пипане.

При поставянето на виниловото покритие не се образуват шевове, където може да се натрупа мръсотия. Виниловото покритие се поставя без празнини и образува практически монолитна повърхност.

Винил покритие, когато се използва в жилищни помещения ще продължи около 25 години, и в промишлени помещения - около 10 години. Това покритие не се свързва, плъзга, антистатично и просто се грижи за него.

Винилова настилка е лесна за монтиране: лесно можете да го направите сами. Виниловият под може да се полага на всякакви повърхности, независимо дали е от бетон, паркет, плочки или дървени подове, дори при наличие на неравности и високи разлики.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Това, което се характеризира с подови покрития винилТова, което се характеризира с подови покрития винил
Ламинат за кухнята и коридора в какви характеристики на покритието?Ламинат за кухнята и коридора в какви характеристики на покритието?
Винилова настилка е всичко за материалВинилова настилка е всичко за материал
Модерен подови настилки ламинат, линолеум, винилов подМодерен подови настилки ламинат, линолеум, винилов под
Винилови настилки Предимства и недостатъциВинилови настилки Предимства и недостатъци
Какви са видовете ламинатКакви са видовете ламинат
Изборът на ламинат покритие се влияе от дебелината на ламинат?Изборът на ламинат покритие се влияе от дебелината на ламинат?
Избор на основните критерии и характеристики на виниловите плочкиИзбор на основните критерии и характеристики на виниловите плочки
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Предимства на ламинат aberhofПредимства на ламинат aberhof
» » Винилови настилки
© 2021 BggeHat.com