Какво е nyler

А nyler, от един английски гвоздей - един пирон, се нарича устройство за удар ноктите. Но ако такова устройство в Европа и в Съединените щати има във всеки гараж, ние сме все още заковаване машини са инструментална екзотика. Само барут е срещан за закачане на стоманени дюбели в минерални основи - това също neylery. Но напоследък имаме продукти на различни производители за удавяне на всички видове нокти в строителството, производството на мебели и на много други места.

Принцип на действие neylera - Пиронът удари буталото и го заби в основата. След това, буталото се прибира автоматично в цевта се подава ново халс и всичко се повтаря - 1-3 пъти в секунда. В този случай задвижването може да бъде различно - пневматично, газ, прах.

Pneumatic Nyler

Този тип инструмент за закопчаване е най-често срещаният. Тя изисква сгъстен въздух, и затова се нуждаят от компресор осигурява налягане от 4-8 бара, което за един евтин компресор - нормалната ставка.

Свързването на маркуча донякъде оперира оператора, но модерните въздуховоди са доста еластични и с дълга дължина не създават никакви проблеми. Някои недостатъци - това е задължително наличие на електричество, но има и батерийни компресори.

По отношение на ползите от пневматиката neylerov, те са много повече: простота, компактен размер, надеждност, липса на гориво или касети, лесна поддръжка, тиха работа и ниска цена. Такива устройства могат да работят във влажна или експлозивна среда.



Газ

Всъщност той е аналог на конвенционален двигател с вътрешно горене. Работната камера се захранва с газ от кутия, а сместа с въздух се запалва от искра от свещ. Микро-експлозия и задвижване на буталото. Балоните с газ се продават заедно с ноктите, така че един изстрел има определена цена. Въпреки това, от една кутия може да бъде изкован от 700 до 4000 нокти.

Предимства на газа neylerov - пълна автономия и висока мощност на удара (можете да чукате ноктите в бетон и метал), лекота на поддръжка и многофункционалност. Инструментите могат да се използват като перфоратори.

Прахови оръжия

Единствената им цел е да блокират дюбелите в бетон или метал. Принципът на действие е подобен на огнестрелните оръжия. Powder nyler е напълно автономна и много мощна.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Машини за водно стругованеМашини за водно струговане
Как да си направите пиролизен котел?Как да си направите пиролизен котел?
Самоуправление за гараж как да направите живота на автомобила по-лесен?Самоуправление за гараж как да направите живота на автомобила по-лесен?
Burzhuyka собствени ръцеBurzhuyka собствени ръце
Electric nyler е отличен заместител на обикновен чукElectric nyler е отличен заместител на обикновен чук
Оборудване за промиване на отоплителни системиОборудване за промиване на отоплителни системи
Как да направите завод за пенобетон със собствените си ръце?Как да направите завод за пенобетон със собствените си ръце?
Уреди за ръчно плазмено рязане на металУреди за ръчно плазмено рязане на метал
Най-простият компресор за генератор на дим със собствените си ръцеНай-простият компресор за генератор на дим със собствените си ръце
Термопомпа въздух-въздух за отопление на домаТермопомпа въздух-въздух за отопление на дома
» » Какво е nyler
© 2021 BggeHat.com