Циментов под

Циментов под

Подовият циментов под се използва за направата на плоска повърхност за по-нататъшно полагане на подови покрития.

Преди да започнете да работите, трябва да придобиете определени инструменти, по-точно ще ви трябва:

1. Индустриална прахосмукачка

2. Пробийте със специална дюза, която допълнително ще смеси водата със суха смес.

3. Метална шпатула

4. Иглена ролка

Технологията за внедряване на циментовия под е верига от взаимосвързани етапи, всеки от които задължително изисква спазване на правилата.

Следните етапи се открояват:



1. Приготвяне на повърхността на основата, в хода на тази работа, нейната равномерност се проверява с помощта на двуметрова лента. С прахосмукачка ще трябва да се почистват от бетон, прах и други замърсители.

2. Подготовката на повърхността е един от най-важните процеси. Качеството на грундирането директно ще повлияе на грапавостта на пода и последващото му прилепване към покритието. Грундът се нанася със специална четка, валяк и спрей.

3. Един ден след окончателното грундиране ще бъде възможно директно да се пристъпи към процеса на внедряване на самия циментов под. За начало е необходимо да се изпълни разтвор в следните пропорции: на 0,16 литра вода използвайте 1 кг суха смес. Пълната липса на бучки е гаранция за качествен пол.

4. След като се получи хомогенната маса на сместа, е възможно да се пристъпи към изливане на пода, внимателно разпределяне на сместа върху предварително приготвената повърхност. Основното в този случай е да се осигури непрекъснато и бързо изливане, тъй като съставът се ускорява бързо.

5. След като сместа е разпределена върху цялата повърхност на пода, тя трябва да бъде изравнена с иглена ролка. На този етап всички въздушни мехурчета и микро-кухини се отстраняват от сместа на сградата.

6. Последният лайт е най-новата фаза в изпълнението на бетонно огнище, което се извършва след осем часа с помощта на специално проектирана машина.

Поради факта, че циментът за пълнене бързо се втвърдява, вече е възможно да се движи по него вече три пъти. Препоръчително е да се направи окончателно подово покритие след 24 часа.

Е, да наемете производствена зала в Москва - посетете сайта itcol.ru. Само там ще намерите най-добрите стаи с ремонт на разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Грунд за самонивелиращ се подГрунд за самонивелиращ се под
Нивелиране на пода със собствените си ръцеНивелиране на пода със собствените си ръце
Как да запълни пода в апартаментаКак да запълни пода в апартамента
Ремонт на бетонни подовеРемонт на бетонни подове
Как да инсталирате правилно подови настилки от балатум в апартаментКак да инсталирате правилно подови настилки от балатум в апартамент
Попълване на пода за 3d технологияПопълване на пода за 3d технология
Ние правим пода перфектно плоска изравняваща смес за подаНие правим пода перфектно плоска изравняваща смес за пода
Настилката на пода със собствените си ръцеНастилката на пода със собствените си ръце
Течен под с ръцеТечен под с ръце
Попълване на пода със собствени ръце - подготовка за изливане на пода 3dПопълване на пода със собствени ръце - подготовка за изливане на пода 3d
» » Циментов под
© 2021 BggeHat.com