Декорация на тавана и стените

Декорация на тавана и стените

Довършителните работи позволяват да се придаде красив вид на вътрешното пространство на стаята. Повърхностите изискват всички повърхности: под, таван, стени.

Процесът на довършителните работи е сложен и включва подготвителни и довършителни етапи. Всичко започва с подреждането на грубия стена, а именно с прилагането на подготвителния слой. Тя може да бъде шпакловка, гипсокартон, мазилка или облицовка. Ако говорим за последния вариант, то предимството му е, че не изисква завършващ слой. Ако стената е измазана, тогава е необходимо да извършите редица работи: shpatlevanie, грундиране и нанасяне на покриващия слой.

Подравняване на тухлена стена могат да се използват различни решения: гипс, известни или цимент-пясък и мазилката може да се прилага ръчно или чрез машина, което прави повърхността по-плоска и гладка.



Когато мазилката вече е поставена, можете да продължите с шпаклата. Необходимото решение трябва да бъде избрано в зависимост от целта на слоя. Ако стените са боядисани или покрити с тапети, тогава трябва да се използва един състав и ако е декоративна мазилка, то нейната цел е различна. Най-популярната опция за завършване на тапета за дълго време е все още тапет. Днес има много различни видове тапети за всяка стая, в зависимост от предназначението й: измиване, винил и много други.

Сега нека говорим за тавана. За него е необходимо да се използва само шпакловката от най-високо качество, защото всички нередности и други дефекти ще бъдат видими веднага. , Като правило, процесът на шпатлевания преминава на няколко етапа. Първото нещо, което трябва да направите, е да запечатате всички шевове и пукнатини и след това да ги запрашите. Това гарантира добра адхезия на следващия слой. След това на линията - начална замазка и след крайните разтвори, които са предназначени да подготвят повърхността за залепване или боядисване.

Не толкова отдавна, окачени и напрежение структури за тавана се появи на строителния пазар. От какъв материал ще се прилага, зависи от избора на покрития, за които можете да използвате различни материали, дори и най-необичайни и нестандартни. Например, ако използвате комбиниран дизайн, който използва тъкани или огледала, резултатът ще бъде необичаен и много интересен.

Е, изберете и купете опънати тавани Volgograd ви помогне да site potolkov34.ru. Само там е всичко за монтиране на простия таван в града с умерена такса.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Гладки таванни методи и технология за подравняванеГладки таванни методи и технология за подравняване
Как да измажете тухлена стена със собствените си ръцеКак да измажете тухлена стена със собствените си ръце
Каква е разликата между мазилката и мазилката в обектаКаква е разликата между мазилката и мазилката в обекта
Подравняване на стените със собствените си ръцеПодравняване на стените със собствените си ръце
Цимент-пясъчна мазилкаЦимент-пясъчна мазилка
Венецианска мазилкаВенецианска мазилка
Иновативен декоративен материал от MicrocementИновативен декоративен материал от Microcement
Мазилка за стениМазилка за стени
Мазилка Knauf RotbandМазилка Knauf Rotband
Инструменти и материали за стенни мазилкиИнструменти и материали за стенни мазилки
» » Декорация на тавана и стените
© 2021 BggeHat.com