Вътрешна украса на помещението, което избра shpatlevku

маджунАко планирате ремонтни или строителни работи, тогава не можете да правите без шпакловка. Тази смес е предназначена да премахне всички дефекти и неравности на стените и тавана. Общо се различават няколко типа замазки, всеки от които е предназначен за извършване на определени довършителни работи в помещения с различни условия.

Качеството и дълготрайността на ремонта и успехът на конструкцията зависи от използваните материали. Това важи за шпакловка. Когато изберете тази хоросан е необходимо да се вземат предвид няколко фактора: вида на повърхността, наличието на различни дефекти и нередности, както и какви материали ще бъдат използвани в бъдеще за обработка на повърхности.

В магазините можете да си купите пълнител под формата на прахообразна смес и готов за употреба. Като свързващ елемент могат да се използват гипс, цимент и полимерни вещества. Ако в стаята, която искате да приведе много грапава повърхност, Shpatlevanie се осъществява на два етапа: първи повърхността са подравнени като се започне шпакловка, която след това преминава на крайната смес.

За вътрешна декорация на помещенията се използват три основни вида пълнители: за подове, стени и тавани, както и за боядисване. Освен това тези строителни смеси са разделени на специални, универсални и устойчиви на влага.



Shpatlevanie стени могат да ги направят перфектно равномерно и напълно готови за боядисване или тапетиране. В стаи с много извити стени или тавани, довършителните работи трябва да се извършват на няколко етапа, като се използва стартовата и довършителна шпакловка. Препоръчва се да се използват различни видове смеси от един и същ производител, така че те да взаимодействат възможно най-добре.

Ако стените в стаята са планирани да бъдат боядисани, тогава е по-добре да се използва гипсова шпакловка за изравняване на стените. Има снежнобял цвят, така че в процеса на оцветяване, не нарушавайте цвета на боята. В допълнение, мазилка микс попада перфектно на всички видове стени и забележително проникване дори най-дълбоките пукнатини и вдлъбнатини надеждно затваряне до тях. Въпреки това, заслужава да се отбележи, че гипсова шпакловка не е приятелски настроен към водата, така че не е подходящ за употреба в банята.

Пълнители, където се използват полимерни свързващи елементи са универсални, тъй като те могат да се използват във всички помещения, те забележително попадат върху всякаква повърхност и не се страхуват от висока влажност на въздуха, обаче, те се използват много рядко, защото на твърде високи разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Замазка за бетонЗамазка за бетон
Какъв вид пълнител да изберем за стени за видове тапети, предимства и недостатъци на шпакловка от…Какъв вид пълнител да изберем за стени за видове тапети, предимства и недостатъци на шпакловка от…
Замазка на стените под боядисване по собствена сила как да се получат идеално равни повърхности?Замазка на стените под боядисване по собствена сила как да се получат идеално равни повърхности?
Какъв вид замазка е по-подходящ за стени за вътрешни и външни работиКакъв вид замазка е по-подходящ за стени за вътрешни и външни работи
Цимент и гипсова мазилка, които да изберем?Цимент и гипсова мазилка, които да изберем?
Каква е разликата между мазилката и мазилката в обектаКаква е разликата между мазилката и мазилката в обекта
Таван пълнител - технологииТаван пълнител - технологии
Таван тава за тавана, изберете най-добритеТаван тава за тавана, изберете най-добрите
Как да се изравни таван с шпакловка Практически съветиКак да се изравни таван с шпакловка Практически съвети
Инструменти и материали за стенни мазилкиИнструменти и материали за стенни мазилки
» » Вътрешна украса на помещението, което избра shpatlevku
© 2021 BggeHat.com