Етажното покритие е идеален за спортни площадки

Regupol

Основните изисквания за подова настилка на спортни площадки са безопасността на спортистите и висока якост на положения материал. Производителите на този тип покрития за дълго време са разработили материал, който отговаря на конкретните изисквания. Не може да се каже, че в близкото минало покритието на спортни площадки не отговаряше на приетите стандарти, но появата на пазара за подови настилки Regispol реши почти всички съществуващи проблеми.

Какво представлява Regupol?

Универсално гумено покритие за спортни площадки

Каучукови покрития Regupol

Какво представлява Regupol и от какво се състои? В основата на производството на покритието са два материала - каучукови гранули с гранули с размери 2-3 мм и полиуретан. Първата сметка е 80, а това е основата. А полиуретана е свързващ елемент, който се съдържа в количеството от 20. Всъщност такъв под е материал от ролки, много лесен за употреба и богат избор от цветове. Производителите предлагат два вида покрития:

  • За бягащи пътеки на открито. Този материал има по-високи експлоатационни и технически характеристики.
  • За закрити спортни зали за различни цели - фитнес, тенис кортове, зали за вдигане на тежести, плувни басейни и други.

Предимствата на такова подово покритие включват:

  • Висок индекс на износване. Спортни обувки, с шипове почти без проблеми regulom.
  • Висок индекс на сила - той не се страхува от големи шокови натоварвания.
  • Regpol има отлични звукоизолиращи свойства.
  • Освен това тя не променя характеристиките си под въздействието на слънчева светлина, температура и влажност.

Това означава, че във всички отношения това е голям ролков материал. Ето защо има толкова дълъг експлоатационен живот, който производителят пише в инструкциите.

Моля, обърнете внимание! Спортното покритие reglop може да се използва в температурния диапазон от -400C до + 900C. Това означава, че може да се постави на отоплителни бази и подове в неотопляеми помещения.



И още един показател, че потребителите обръщат голямо внимание на днешния ден. Това е екологичността на материала. Редовно - екологично подово покритие. Ето защо се препоръчва да се използва не само на спортни площадки за професионални и любителски спортове, но и на детски зали.

Монтаж на пода "Regupol"

Технологията за полагане на пода Regupol не е толкова сложна. Първо, материалът има ниско тегло. На второ място, тя се търкаля на рула. И трето, за закрепването му се използват специални лепила, с които лесно можете да работите.

За да поставите пода Regupol ще изисква много равномерна и солидна основа. Тази подова настилка може да се полага върху бетон, мазилка и дървени подове. Следователно, те ще трябва да работят след изливането или строителството, което води до максимално ниво на равновесие. Как да го направя, повече от веднъж каза на нашите експерти на сайта. Така че, за да намерите необходимата статия, не е проблем. Моля, имайте предвид, че точно основата е ключът към дългосрочното функциониране на гумения под. Затова обърнете специално внимание на този процес.

Бетонът или гипсовият под, преди полагането на репол, задължително трябва да бъдат грундирани. За да направите това, можете да използвате специален грунд за каучукови покрития или да приготвите разтвор, смесвайки в равни пропорции лепило Р01 и терпентин. Този състав третира цялата повърхност на субстрата. Прилага се с четка или ролка, след което е необходимо да се положат половин час, за да може разтворът да изсъхне.

Продължаваме по технологията на полагане. Трябва да изберете състав на лепилото. Експертите препоръчват двукомпонентна залепваща марка FORBO 144 или нейните аналози. Разтворът се нанася върху пода, след което се поставя гуменият под. Между другото, всичко може да се направи паралелно, т.е. да се нанесе лепило и да се постави регулатор. Ако в проекта на спортно съоръжение има отоплителна система "топъл етаж", тогава съответните строителни процеси, свързани с подготовката му, трябва да се извършват на най-високо ниво.

Заключение по темата

Спортни настилки Regispol е най-новото модерно покритие на спортни подове с отлични технически и експлоатационни характеристики. Материалът позволява да се вдигне спортния обект на съвсем различно ниво, където са определени най-високите изисквания за индикаторите за безопасност и качество. И това е европейският стандарт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Модулно подово покритиеМодулно подово покритие
Гумени плочки сортове и оперативни предимстваГумени плочки сортове и оперативни предимства
Акрилни настилкиАкрилни настилки
Каучукови подови настилкиКаучукови подови настилки
Производствени характеристики и устройство на течни подовеПроизводствени характеристики и устройство на течни подове
Какво отличава спортен линолеумКакво отличава спортен линолеум
Как да изберем подови настилки за фитнесКак да изберем подови настилки за фитнес
Мека подова настилка за детски стаи, зали, офиси, магазини и складовеМека подова настилка за детски стаи, зали, офиси, магазини и складове
Противопоставяне на верандата, да речем, че няма наранявания!Противопоставяне на верандата, да речем, че няма наранявания!
Модерни подови настилки за гаражни новости в областта на подовата настилкаМодерни подови настилки за гаражни новости в областта на подовата настилка
» » Етажното покритие е идеален за спортни площадки
© 2021 BggeHat.com