Мека подова настилка за детски стаи, зали, офиси, магазини и складове

мек под

На пазара на строителни материали винаги има интересни нови елементи, които незабавно привличат вниманието както на специалистите, така и на потребителите. Практическият мек секс не е изключение. Производителите го създадоха за широко разпространено ползване, затова е полезно да го разгледаме от майките на малки деца, собствениците на големи офиси и зали, магазини и промишлени складове.

Какво е мек под? Това подово покритие на няколко подложки, които са свързани помежду си със специална заключваща система. Нарича се "лястовица". Модулите са изработени от етилен винил ацетат - пенообразен полимер с отлични технически характеристики. Той е еластичен, еластичен и екологичен, който тежи много малко.

Общи характеристики на покритието

Меките подове са идеални за стаи с много различна функционалност. В продажба има плочки, различни по размер, цвят, дебелина, външен вид и плътност на купчината. Всички модели съчетават една - общите характеристики на материала:

  1. Той има европейски и вътрешни сертификати за безопасност, които потвърждават, че мекият под е абсолютно безвреден за човешкото здраве, без мирис, приятен на допир и екологично чист.
  2. Индивидуалните модули могат да се монтират много лесно и бързо на твърда подова основа, след което да се демонтират и да се преместят на друго място, ако е необходимо. Мобилността е най-важното предимство на подобно покритие.
  3. В процеса на интензивна работа всеки модул може да бъде повреден и бързо да бъде заменен с нов. Не е нужно да променяте целия капак.
  4. Специалистите отбелязват, че мекият под осигурява отлична топлоизолация, подобна на ефекта на "топъл под". В допълнение, той перфектно потиска шума и благодарение на своята мекота той омекотява добре падането и предотвратява появата на наранявания.
  5. Покритието е устойчиво на химикали и влага в домакинството и лесно се почиства. Модерният мек под няма трайна деформация, затова демонстрира добра издръжливост.
  6. Модулните подложки са идеалното покритие за подобряване и проектиране на различни видове помещения. Те създават уют и повишават комфорта, където е подходящо тяхното използване.

Съществуващи сортове

Голяма гама от такива покрития се продава и всеки сорт има своя собствена сфера на приложение. Модулните плочки имат специални куки, които позволяват много здраво и сигурно закрепване заедно без допълнително фиксиране. Връзката елиминира всички пропуски и осигурява целостта на покритието.

Всеки купувач, придобивайки мек модулен под, става дизайнер. Избирайки ярки цветове или монохромни палитри, лесно можете да оформите много различно настроение.

Къде се използва мекият под? Кога може да се използва? Какво дава на собствениците си, които предпочитат това покритие за други дизайни? Можете да отговорите на тези въпроси, като изучите подробно наличния асортимент. Ето най-често срещаните опции за използване на описаните продукти.

Модулен под за детски стаи

Идеален за деца

Модулно меко покритие на базата на EVA

Мекият под за детските стаи се използва много активно. Той е идеален за тях, защото създава топло, меко и екологично покритие.

Плочки на базата на етилен винил ацетат ви позволява да интегрирате повърхността на пода в площите за игра. Имаше уникална възможност да се използват и обединяват помежду си различни тематични комплекти. Всъщност всеки ден можете да събирате различен пъзел - топлия под, без да губите функционалността си. В асортимента има "ABC" и "Пътни правила", "Игри на маса" и "Световна карта" - мозайки, пъзели, класики. Надолу със скука и отчаяние! Плочките могат лесно да се сменят, давайки възможност да се проявява безкрайна фантазия.

Такъв тематичен мек секс за деца ще бъде интересен за тези, които просто се учат да ходят и за тези, които вече се опитват да открият книга с голямо знание. Всъщност, описаният продукт е прекрасна развиваща се играчка, изработена от абсолютно безопасен, издръжлив и надежден материал.

Събирането на подложки е много лесно и децата могат сами да го направят без помощта на възрастни. Големи ярки детайли просто се озовават на пода и помагат на детето да развие каша, логическо мислене и моторни умения на ръцете. Обичайният мек секс за детска градина може лесно да се превърне в добра учебна помощ, с която лесно се изучава азбуката или аритметиката. По този начин практическото покритие също помага да се подготви детето за училище.



В разглобена форма пода на деца не заема много място. Способността да я демонтирате и да я сглобите компактно ви позволява да вземете продукта заедно с вас на екскурзия до природата. Там мекият под ще бъде незаменим. Тя ще създаде за децата удобна повърхност, на която те ще бъдат очарователни, за да прекарват времето си на земята. Благодарение на добрата топлоизолация, децата ще се чувстват много комфортно и сухо по всяко време на годината.

Спортни рогозки

Матове за гимнастически салони

Меки рогозки

Днес, на етилен произведени спортни постелки, които се използват в професионални спортни зали, фитнес клубове, танцови студиа - навсякъде, където е необходимо, е топло, удобно и гладка повърхност с вградени ресори.

Спортните постелки имат различни дебелини, размери и различни нива на твърдост. В продажба можете да намерите огромен брой цветни решения и оригинални модели на щамповане на предната повърхност. Такива продукти се използват активно за покриване на пръстена, където се борят Самбо, ориенталски бойни изкуства, джудо, бокс и детски спортни състезания.

Матките имат висока якост и добра резба. Тяхната повърхност абсорбира перфектно ударите, предотвратява подхлъзване и има едно ценно качество - студено съпротивление.

Обърнете внимание! Тази техническа особеност е ценна, когато бетонът, плочките или земният под се използват като подови настилки. Днес спортни постелки се използват активно за открити състезания на открито.

Съвременната спортна мат има антимикотичен, антибактериален и хипоалергенен ефект. Не абсорбира влага, бързо се сглобява и разглобява. Възможността за използване на рогозки на открито прави спорта по-достъпен за хора с различни нива и физическа годност.

Модулен килим

Модулният килим е идеален за офис и търговски обекти. Покритието се състои от два слоя - полимерен субстрат и мек слой купчина. Модулите се сглобяват с помощта на системата за заключване на ризата. Те имат различни размери, дебелина и плътност. Разнообразието от цветове позволява избор на най-предпочитаната опция.

Модулният килим създава холистични покрития. Нейното разнообразие е много популярно - "изкуствена трева".

Дизайнерски плочки

Пъзел с килими

Този килим е много удобен и практичен

В допълнение към развиващите се детски рогозки, гъсти спортни повърхности и меки килими има и дизайнерска плочка. Също така се състои от два слоя. Базата е пенообразен микропорест полимер. На лицевата страна е приложен графичен дизайн, използващ метода за фотопечат. Отгоре е защитена със специален филм.

Висококачественият фотопечат и текстурата на плочките създават илюзията за естествени материали. Но за разлика от тях, модулното покритие струва много по-малко, освен това нейното събрание не изисква много труд.

Обърнете внимание! Подобни положителни характеристики формират благосклонна представа за меката област и я правят популярен "фолк" покритие.

Обобщение по темата

Модулният мек под е идеален за организиране и декориране на игралното пространство на детските стаи. Той създава топло и екологично покритие, което може да се използва за широк спектър от задачи. Универсалните качества на материала значително разширяват обхвата на приложението му. Неговите сортове могат да се видят в дизайна на спортни съоръжения, офис сгради и търговски центрове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подово покритие за PVCПодово покритие за PVC
Домакински, търговски и полу-търговски линолеум за кухнята каква е разликата?Домакински, търговски и полу-търговски линолеум за кухнята каква е разликата?
Какво представляват виниловите плочки? Прегледи от експерти и характеристики на материалаКакво представляват виниловите плочки? Прегледи от експерти и характеристики на материала
Линолеум под ламинат за какво да обърне внимание при изборЛинолеум под ламинат за какво да обърне внимание при избор
Какво е модулен мек под?Какво е модулен мек под?
Изберете етажИзберете етаж
Колко е пода сухКолко е пода сух
Етажното покритие е идеален за спортни площадкиЕтажното покритие е идеален за спортни площадки
Избор на основните критерии и характеристики на виниловите плочкиИзбор на основните критерии и характеристики на виниловите плочки
Предимства на полимерни настилкиПредимства на полимерни настилки
» » Мека подова настилка за детски стаи, зали, офиси, магазини и складове
© 2021 BggeHat.com