Кожени подове

Когато има въпрос на благородство и висока степен на комфорт, възможностите за използване на материали с лошо качество в интериора отиват на заден план. Особено внимание се обръща на естествените материали с характерен екологичен ресурс. Това се отнася за подови настилки.

Съвременните технологии не се занимават най-малко с производството на кожени подове. Това покритие се получава по метода на пресоване на естествена кожа, която се използва като най-горния слой на покритието. Този подови настилки е базиран на HDF дъска, корк или гранит. Използването на корков слой в това покритие осигурява добра звукова и топлоизолация.

Коженият под е произведен под формата на керемиди, които са с различен размер и са закрепени чрез същата технология като корковия под или ламинат. Ето защо можете да поставите подовете от кожата си. Кожените подови настилки са най-скъпото покритие в света.

За да се гарантира, че коженият под е служил възможно най-дълго и е запазил атрактивния си външен вид, той се обработва с восък и специални масла. Това импрегниране предпазва кожата от драскотини, пукнатини и износване. За здравината на този етаж в покритието на кожата се използва активно завършващ лак, което значително увеличава якостта на покритието.



Най-търсените кожени подове са изработени в естествени естествени цветове - от светло бежово до тъмно кафяво, както и черно. Кожените подови плочи могат да бъдат гладки или релефни, зависи от желанията, предпочитанията и интериорния дизайн на потребителя. Сексът от кожата също е в екзотично щамповане, например под крокодилската или змийската кожа, с наличието на гранулиран модел или вълнообразен модел.

Областта на приложение на кожени подове е доста широка. Те могат да се използват в жилищни сгради и апартаменти, в конферентни зали и офиси, търговски центрове на елитни магазини. Като подови настилки в жилищни помещения, тези подове се полагат най-често в спални помещения, в домашен офис. Въпреки това, те също имат място в хола и в кухнята.

Дизайнерите препоръчват използването на керемиди в частична интериорна декорация, например стени, врати, мебели и други елементи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Корк настилкиКорк настилки
Кожените настилки са лукс за всички временаКожените настилки са лукс за всички времена
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Корк етаж плюсове и минусиКорк етаж плюсове и минуси
Предимства и недостатъци на подове от коркПредимства и недостатъци на подове от корк
Продажба на кожени дивани в МоскваПродажба на кожени дивани в Москва
ПодовеПодове
Изключителен ламинатИзключителен ламинат
Как да изберем паркет за вашия домКак да изберем паркет за вашия дом
Полимерни материали за подовеПолимерни материали за подове
» » Кожени подове
© 2021 BggeHat.com