Характеристики на ламината

Ламинираната подова настилка е модерна подова настилка, която със своя ценови диапазон, разнообразие от продукти, издръжливост и красота е надминала най-близките си конкуренти. Взима ламинат все по-често, а потребителят не разполага с такъв богат избор от продукти, преди няколко години, но днес разнообразието на производствени материали, форми и компании, които произвеждат много ламинат.

Всички те се различават при типичните варианти на ламинат, на цена. Качество и естествени класове продукти.

Ламинат - структуриран сложен тип подови настилки, който е изработен от пресовано дърво. Дървесината е покрита с няколко слоя специализирани вещества и защитни филми, включително тези, които придават на ламината много привлекателен външен вид. Недостатъци и предимства на подовите настилки ще бъдат описани по-долу, но трябва да се отбележи, че все напред в техните свойства и вид на ламината не отстъпва на паркет, а неговата цена е много по-ниска.

Преди да започнете преглед на продукта, трябва да проверите незабавните видове ламинат и неговите класове. По този начин, на ламината трябва да се избира в зависимост от това, което той ще бъде насочена към области, които трябва да издържат на натоварването, както и какво трябва да бъде неговата издръжливост. Ламинатът в съответствие с критериите, приети да се разделят на класове: 21, 22 и 23 - за домашна употреба, класовете 31, 32 и 33 - за използване в търговски помещения (например, магазини, офиси, компании, фирми). Сега си струва да останете по-подробно в часовете.

Клас 21 е изчислен за използване в помещения, в които интензивността на ходене е минимална. Като пример можете да донесете спалня.



22 клас е в състояние да издържи на средната интензивност. Най-добре е да използвате ламинат от този клас в детските стаи, домашните шкафове и хола.

Класът 23 се смята за най-устойчив на износване, отличен е за дневни и зали, кухня и дори коридор.

Както вече беше споменато, клас 31 е предназначен за търговска употреба, но тъй като няма висока степен на издръжливост, 31 класа за конферентни зали и зали за срещи са подходящи.

32 клас е подходящ за стаи и офиси със средна интензивност на движение.

И накрая, клас 32, който е най-издръжлив, може да се използва в стаи с висока посещаемост.

Е, ако се интересувате от сайтовете Izh Vsevolozhsky district - посетете сайта pocelki.com. Само там ще намерите всичко за селата Lomonosov, Vsevolozhsky, Gatchina.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какъв клас ламанат е по-полезна информация за изборКакъв клас ламанат е по-полезна информация за избор
Изборът на ламинат покритие се влияе от дебелината на ламинат?Изборът на ламинат покритие се влияе от дебелината на ламинат?
Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?Ламинат за кухнята, колкото тази опция настилка?
Как да изберем подходящия ламинат за апартаментКак да изберем подходящия ламинат за апартамент
Възможно ли е да поставите ламинат върху линолеумВъзможно ли е да поставите ламинат върху линолеум
Полагане на ламинат със собствените си ръцеПолагане на ламинат със собствените си ръце
Най-добрият производител на ламиниран паркетНай-добрият производител на ламиниран паркет
Предимства на ламинат aberhofПредимства на ламинат aberhof
Ламинат за настилкиЛаминат за настилки
Как да сглобим ламинатКак да сглобим ламинат
» » Характеристики на ламината
© 2021 BggeHat.com