Промишлени характеристики на настилката и свойствата

Промишлени самонивелиращи се подове са хомогенни покрития, които са изработени от полимерни материали. Такива покрития се нанасят върху бетонната повърхност и тяхната дебелина е от 1 до 5 mm.

Промишлените настилки не могат да бъдат по-подходящи за помещения, използвани като производствени или граждански съоръжения (складове, гаражи, работилници и др.). Полимерните подове не само осигуряват високо ниво на защита на пода от въздействието на агресивни химикали, но и имат високи декоративни свойства. Тъй като индустриалните самонивелиращи се подове са предназначени да покриват бетонните повърхности на различни предмети, техните свойства и външен вид могат да се различават.

Самонивелиращите се подове са изключително устойчиви на химически и механични натоварвания и поради тази причина те са идеалното покритие за индустриални съоръжения. Те имат дълъг експлоатационен живот, устойчиви на влага и температурни промени. Освен това течните подове, дължащи се на тяхната естетика, се използват в цивилни обекти (училища, офиси и т.н.)

Цените на индустриалните подове могат да се различават в зависимост от предназначението на покритието, неговите свойства и дебелина. Строителната компания SL Group предлага голям избор от покрития, които ще бъдат по-подходящи за конкретна задача.



Индустриалните подове могат да имат различни декоративни свойства. Те могат да се различават по степента на грапавост, в блясък (матово, полумато, лъскаво, полу-лъскаво). В допълнение, на тези повърхности може да се даде най-разнообразен дизайн и модел, в зависимост от личните вкусове и предпочитания.

В някои случаи импрегнирането за бетон се използва като покритие, тъй като тяхната цена е много по-малка от цената на самонивелиращите се подове. Противно на установеното мнение, че импрегнирането за бетон е изложено на износване и деформация, те нямат по-лоши качества от индустриалните самонивелиращи се подове. Такива съвременни покрития имат висока якост, устойчивост на механични повреди и излагане на химикали.

Днес индустриалните подове се нанасят навсякъде в промишлени и граждански сгради. Те не само са издръжливи, издръжливи и естетически, но също така не изискват специална подготовка при поставяне на бетонна повърхност. Ако всички инструкции са спазени, подът може да бъде нанесен от работниците от строителния екип.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Производствени характеристики и устройство на течни подовеПроизводствени характеристики и устройство на течни подове
Кои самонивелиращи настилки да изберемКои самонивелиращи настилки да изберем
Ноу-хау на нашето времеНоу-хау на нашето време
Какво е епоксидни подови настилки, характеристики на технологиите и обхватаКакво е епоксидни подови настилки, характеристики на технологиите и обхвата
Колко е пода сухКолко е пода сух
Как се извършва обезпрашаването на бетоновия под и втвърдяването му?Как се извършва обезпрашаването на бетоновия под и втвърдяването му?
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Боя за бетонни подове в гаражни цени и спецификацииБоя за бетонни подове в гаражни цени и спецификации
Синтетични материали за подовеСинтетични материали за подове
Предимства на полимерни настилкиПредимства на полимерни настилки
» » Промишлени характеристики на настилката и свойствата
© 2021 BggeHat.com