Полимерни материали за подове

Полимерни материали за подове

Полимерните материали отговарят на изискванията, наложени върху подовите настилки. Те се отличават с висока устойчивост на износване, външен вид, хигиена, изработка. На устройството на такова покритие, минималните разходи за време. Като полимерни материали за устройството за подови настилки използвайте ролки и керемиди. За безшевни покрития - мастики.

В строителството на жилищни сгради най-популярни са както плочки, така и валцувани материали, инсталирането на които можете да поръчате, като посетите сайта newstroy.com.ua. В края на краищата всичко има за ремонт на базата на ключ.

Мастичните подове се полагат в химическата, хранително-вкусовата промишленост, магазини и спортни зали.



Линолеумът се използва като ролков материал за подови настилки. Особено често се използва поливинил хлорид. Произвежда се, както без основание, така и на тъканна основа. Линолеумът се произвежда едностранно или многослойно. Линолеумът на тъканна основа се отличава от топлинни и звукоизолиращи свойства. Поставете го върху бетонни подове. Укрепване на пода с помощта на специални маски. По колко равно на пода зависи от продължителността на покритието. Използването на балатум на базата премахва необходимостта от допълнителни устройства от изолационни слоеве. Те произвеждат линолеум на ролки с ширина от хиляда двеста до две хиляди милиметра и не по-малко от дванадесет метра дължина.

Както често и на строителните площадки за подовете на устройството, използвайте рейн. Reline е многопластов материал, чиято предна страна е направена от цветна гума, а задната част на старата, фино детайлна гума. Средният слой може да е порест. Този материал се използва в сгради, където има висока влажност, но са необходими високи хигиенни изисквания. Така например, санитарно-инженерни единици, кухни, съблекални.

Маститните безшевни покрития са универсални при тяхното приложение. Те се състоят от течен полимер, пигмент, пълнител. За консистенция, съставът наподобява заквасена сметана. Нанесете го върху основата на пода с слой до един сантиметър. Втвърдяването се извършва до три дни, след което се образува еднородно безшевно покритие. Това покритие е силно устойчиво на химикали, устойчивост на удар, трайност.

Като полимер състави пълнител се използва на базата на воден разтвор на полимер (поливинил ацетат дисперсии, латекси на синтетични каучуци) за полиестерни или епоксидни смоли. Използването на течни термореактивни олигомери дава на покритието висока якост и химическа устойчивост.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подът и пода и изискванията към тяхПодът и пода и изискванията към тях
Избор на подови настилкиИзбор на подови настилки
Как да изберем правилния линолеумКак да изберем правилния линолеум
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Синтетични материали за подовеСинтетични материали за подове
Предимства на полимерни настилкиПредимства на полимерни настилки
Линолеум подходящ материал за подовата на кухнятаЛинолеум подходящ материал за подовата на кухнята
ПодовеПодове
Основните предимства на полимерните и самонивелиращи се подовеОсновните предимства на полимерните и самонивелиращи се подове
Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?Избор на подови настилки за кухненски керамични плочки или линолеум?
» » Полимерни материали за подове
© 2021 BggeHat.com