Летни гуми Направете правилния избор

Лятото ще дойде и шофьорите ще помислят за закупуване на летни гуми. И тези разумни шофьори, които подготвят шейни през лятото и коли през зимата, купуват предварително тези необходими неща. Няколко важни и прости правила за закупуване на гуми, описани по-долу.

Асиметричният дизайн ще осигури здраво захващане с пътя. Автомобилът е по-контролиран, когато гумите, в които е снабден с висок протектор. Малки бразди трябва да бъдат на повърхността на гумите, с тяхна помощ водата и мръсотията са изтласкани, което също осигурява качествено сцепление на мокра повърхност (те са обозначени с думите Rain или Aqua). Ето летните гуми Nokian отзиви и цените, на които можете да разгледате сайта krainashin.com, ще бъде отлична опция за вас.

Гумите с широка гума са по-добри и по-надеждни, затова препоръчваме през лятото да ги избират. Размерът на гумата осигурява по-голяма безопасност. Гумата с по-голяма ширина има редица предимства, спирането на автомобила ще бъде надеждно, спирачното разстояние, както и вероятността за приплъзване, по-малко. Благодарение на широката равнина на взаимодействащите повърхности - по-добро сцепление и маневреност. Но такава гума се износва по-бързо. Индексът на натоварване трябва да бъде голям, ако автомобилът е мощен. Гумите трябва да са добре балансирани. Нисък профил, - за високи скорости по същия път, висок - за пътища с неравности. Машината трябва да реагира бързо на движението на волана, това е основната характеристика на манипулацията. Управляемостта зависи от размера на шарката на гумата и профила на гумата. За машина с ниска изолация от шум, препоръчително е да изберете гуми, които не предизвикват силен звук при шофиране. Специален асиметричен модел на повърхността на гумите ще намали шума им. Трайността на гумите зависи от честотата на шофиране, начина, качеството на пътя и състава на каучука, от който са произведени, както и много други фактори.



Често шофьорите избират скъпи гуми от чуждестранни производители, но също така се препоръчва да се обърне внимание на местните продукти. Той често има същото качество на по-ниски цени. Когато купувате използван продукт, внимателно го изучавайте за износване и повреда. Помнете правилото: поставянето на гума с различен модел на една ос е нежелателно.

При избора на продукт, не бързайте, прочетете ревюта на ентусиасти на автомобили в интернет, изслушайте опитни шофьори. Не забравяйте, добри гуми, това е високо ниво на сигурност, така че не над-икономика.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Градинските люлки със собствените си ръце се люлеят и почиват с цялото семействоГрадинските люлки със собствените си ръце се люлеят и почиват с цялото семейство
Подреждане на гараж за вашите собствени идеи за съхранение на резервни части и инструментиПодреждане на гараж за вашите собствени идеи за съхранение на резервни части и инструменти
Монтиране на тавана таван със собствените си ръце подробни инструкцииМонтиране на тавана таван със собствените си ръце подробни инструкции
Изборът и технологията за изграждане на фундамент за банятаИзборът и технологията за изграждане на фундамент за банята
Практическо решение за производството на гумени плочкиПрактическо решение за производството на гумени плочки
Изграждане на основа на автомобилни гумиИзграждане на основа на автомобилни гуми
Основата на гумите е по-надеждна база за леки сградиОсновата на гумите е по-надеждна база за леки сгради
Септична гумаСептична гума
Есента и зимата са подходящо време за строителствоЕсента и зимата са подходящо време за строителство
Как да изберем висококачествени гуми?Как да изберем висококачествени гуми?
» » Летни гуми Направете правилния избор
© 2021 BggeHat.com