Есента и зимата са подходящо време за строителство

Проектът - започва с изграждането на всяка сграда и къща. При проектирането на жилище човек решава какво ще използва тази къща. Можете да го направите само лятна резиденция за летни почивки, можете да го използвате като къща за живеене. Общата сума, която ще трябва да бъде изразходвана за строителството, ще произтича точно от целта, за която е построено жилището.

Каква е разликата между строителството през зимата и лятото?

Основата е основната част от структурата. Зависи от нейното качество зависи от това колко дълго къщата ще продължи. През лятото е много по-лесно да се копае фундаментната яма, за да се положи основата, отколкото да се опиташ да изкопаеш замръзнала земя през зимата. Но в наши дни с помощта на специални устройства е възможно да се затопли размразената земя. Има няколко начина, за да се стоплят замръзналата земя: това е възможно да се изгради специална палатка, която ще се намира топъл въздух, или по-евтин вариант, просто се запалват огньове на мястото, където трябва да се копае ров. Приземен Затоплянията много бързо, защото дори и в много тежко измръзване почвата не замръзва на 30 см. Но това е по-добре да се копае фондация разбира се, когато нулева температура. И на сайта https://gismeteo.pl/weather-radom-3204/ можете да следвате температурата.

Зимното полагане е много по-силно.



Кой материал бих предпочел / а? Какво точно трябва да изградя? Ако строителният материал е камък, тогава няма разлика кога да се построи. Както тухла, така и камък се държат идентично както през лятото, така и през зимата. Основната точка на строителната площадка е подготовката на решението. В идеалния случай той трябва да се доближи до материала, който ще бъде прикрепен към него и за времето на годината. Сега, по време на строителството, често се добавят специални замръзващи вещества, които позволяват на човек да работи при всякакви метеорологични условия. Това решение е подходящо за зимна работа при -25 ° С. Строителите, които отдавна работят в своята професия, казват с увереност, че зимната зидария е много по-силна от зимната зидария. Това е така, защото през лятото разтворът изсъхва много бързо и не може да придобие достатъчно сила. И също така поради бързата загуба на влага, може да има пукнатини. Но през зимата и пролетта, влагата напуска по-бавно и разтворът става по-силен.

Най-добрата гора е зимата.

През зимата дърветата не крекират, затова най-добре е да се построи дървена къща през зимата. Зимната гора се нарича дървото, което е било отсечено при температура -7 ° C, след потока на сок. В тази дървесина почти няма влага, така че няма да се спука след строителството. Ако строителството се извършва през зимата, тогава тази къща няма да трябва да плащат твърде много внимание и време. Конструкцията няма да се нуждае от често проветряване, а елементите на свиване трябва да се усукват изключително рядко.

Ние изграждаме през цялата година.

Днес, благодарение на различни технологии, можете да построите къща по всяко време на годината. Най-трудното за един човек ще бъде да избере правилния дизайн на къщата. Има още един важен плюс за изграждането на къща през зимата - това са ниските цени за дърво, както и големи отстъпки за строителни материали.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Къща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зиматаКъща от ламинирани фурнирни дъски за рязане на дървесина през зимата
Как да изградим къщата си през зимата?Как да изградим къщата си през зимата?
Дървена къща, когато е по-добре да се построиДървена къща, когато е по-добре да се построи
Какво е вентилацията в къщата?Какво е вентилацията в къщата?
Собствена къща в брезаСобствена къща в бреза
Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?
Технически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земяТехнически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земя
Закупуване на парцел на какво да търсите при избораЗакупуване на парцел на какво да търсите при избора
Затворена лятна кухня от поликарбонат и тухлаЗатворена лятна кухня от поликарбонат и тухла
Характеристики на дървена къщаХарактеристики на дървена къща
» » Есента и зимата са подходящо време за строителство
© 2021 BggeHat.com