Технически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земя

Технически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земя

Досега производителите на тежки машини произвеждат механично оборудване за разхлабване на замръзнала земя. Всяко оборудване има голям капацитет, маневреност и дълъг експлоатационен живот. В допълнение към всички тези специални машини се разхлабва не само замръзналата земя, но и тежката почва на планинските райони.

Сред огромното количество механично оборудване, най-често срещани са такива механични машини:
- Изкормвачи.
- Хидравлични прекъсвачи.
- Бар Машини.
Представените машини от списъка с лидери водят до разхлабване на замръзнала почва, глинеста почва, почвен слой, където са налице чакъл, варовик, гранит и мрамор.

Характеристики на оборудването.
Изкормвачи са основна машина с работен елемент, който е погребан в почвените слоеве. Съществуват два основни типа на пикапа - шарнирен и прикачен тип рипер. Най-популярен е шарнирният външен вид на раздробяващото устройство, което е монтирано на булдозери и трактори, по-специално на верижни следи. Предимството на шарнирния тип е, че той е по-продуктивен, отколкото се движи, различава маневреността и се задълбочава в големи дълбочини, без да прилага допълнителна механична сила. Вземете например резачката DP-9 C - това монтирано на трактор оборудване се състои от: рамка, греди с пръчки и скоба. Тези работни елементи образуват четиристепенна паралелограма. Тази система ви позволява безпроблемно да задълбочавате зъбите с подвижни върхове в земята. Това се улеснява от ъгъла на рязане на работните пръти на паралелограма. Системата се управлява от хидравличен цилиндър, спуска се и повдига системата с четири панти.



Хидравличен чук - това монтирано оборудване за багери е монтирано на стрелките на багера. Работният елемент на хидравличния чук освобождава скалната и замръзналата земя и отрязва извънгабаритните елементи.
Работният процес на хидравличния прекъсвач се произвежда от натиска на течността, която се придвижва и се адаптира към чука и в крайна сметка удря работния бит, а битът от своя страна води до разрушаване.

Бар машини се използват за разхлабване на замръзнали почви до 1 метър, а не повече. Почвата се разхлабва благодарение на машината с дисково колело по протежение на контура, снабден с верига и зъби. Работното фризово колело намалява празнината в земята в две взаимно перпендикулярни посоки. За да отрежете твърди почви, използвайте верижен елемент с непрекъснати остриета с карбидна назъбеност. Изкопите се поставят в експлозивна и подкопават почвения слой.

Е, да закупите плексиглас на достъпна цена - посетете сайта astroplastica.ru. Само там ще намерите качествено стъкло, мрежа, полипропилен, поликарбонат на изгодни цени и с бърза доставка.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Заваръчни полуавтоматични машиниЗаваръчни полуавтоматични машини
Видове фрезови машиниВидове фрезови машини
Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?
Специални машиниСпециални машини
Основни характеристики на пералните машини за частитеОсновни характеристики на пералните машини за частите
Препоръки за избор на машини за рязане на камъниПрепоръки за избор на машини за рязане на камъни
Предимства на онлайн игралните автоматиПредимства на онлайн игралните автомати
Отстраняване на почвата от строителната площадкаОтстраняване на почвата от строителната площадка
Предимство на наетата специална техникаПредимство на наетата специална техника
Наем на специално оборудванеНаем на специално оборудване
» » Технически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земя
© 2021 BggeHat.com