Резервни части за култиватори

Правенето на бизнес в областта на селското стопанство е упорита работа. В края на краищата, за да получите печалба от реколтата, е необходимо да положите много усилия и време. Подготовката на почвата се счита за много труден и важен процес. Благодарение на съвременните технологии вече не е необходимо ръчно да се орел земята, пълната механизация на фермите опростява значително работата и намалява времето за преработка.

Култиваторът е един от видовете селскостопански машини, с които се извършва обработката на земя. Култиваторите идват с дискови ботуши, лонгови лапи, козина, фрезоване. В зависимост от задвижването, култиваторите могат да бъдат разделени на: ръчни, моторни култиватори, както и тези, които се свързват с трактора. Нека разгледаме по-подробно прикачен култиватор. Тя е изработена от тези компоненти: ремарке транспорт тяга подложка, странични релси, дълбочина регулатор подкрепа рамата на колелото, ограничава лапа връзка за брани, хидравличен цилиндър, централната греда JRC. Досега не е трудно да вземете резервни части за култиватора. Тъй като има огромно количество качествени и издръжливи части, както местни, така и чуждестранни производители. Сглобяването на някои агрегати може да бъде допълнено със специални части за нанасяне на насипни минерални торове и компоненти, които се използват за зареждане.

Резервни части за култиватори



Механизми от този тип са обработени и пара. Паропреработвателите са отлични за непрекъсната обработка на почвата преди засаждане. Лопати перфектно прилягат обработката на земята след засаждане. С помощта на такива техники е възможно да се осъществи разхлабването на земята, да се премахнат плевелите и да се засадят растенията. Плугът от култиватора се различава по това, че развързва почвата, без да обръща почвата.

Важна част от култиватора са дисковете. Те се избират в зависимост от това какъв вид работа устройството ще изпълнява. Дисковете перфектно разрушават сухите почвени кора, разхлабват почвата, без да повредят растението. В повечето случаи те се използват за повърхностно разхлабване на почвата. Градинските дискове са от следните типове: лакиран диск е пасивен тип работен орган, който е отличен за повечето машини за оран. гладка, игла.

Култиваторът се използва с активни и пасивни ножове. Пасивни - това са неподвижни ножове, които работят благодарение на силовата сила. Активните са мобилни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Преглед на видовете инструменти и методите за производство на чудовищеПреглед на видовете инструменти и методите за производство на чудовище
Технология на заваряванеТехнология на заваряване
Домашен мотоблок от моста от собствените ръце на ДжигулиДомашен мотоблок от моста от собствените ръце на Джигули
Важна информация за монолитната основаВажна информация за монолитната основа
Кръстосани молекулни характеристики и условия на работаКръстосани молекулни характеристики и условия на работа
Съвременна класификация на строителните крановеСъвременна класификация на строителните кранове
Правим правилния избор на колела за количкиПравим правилния избор на колела за колички
Видове фрезови машиниВидове фрезови машини
Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?Какви мерки трябва да се вземат, за да се развие замръзналата почва?
Технически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земяТехнически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земя
» » Резервни части за култиватори
© 2021 BggeHat.com