Защитни улови мрежи в строителството

решетки в строителствотоЗащитните улови мрежи се използват за изграждане на сгради, за да се предпазят хората от падане, големи и малки строителни отпадъци, машини и инструменти. Използва се и при реконструкцията на стари сгради, защитава прилежащата територия от чиповете стари мазилки, декоративни елементи и предотвратява травматизиране на минувачите.

Решетката се използва като допълнително средство за осигуряване на сайта. Той защитава хората, които са на горния и долния етаж, се използва за работа на високи сгради и е едно от условията за спазване на правилата за безопасност. Мрежата влиза в системата за защита, която е прикрепена към носещите конструкции на сградата (стоманобетонни стени, подове) с помощта на специални системи за закрепване. Системата е инсталирана по периметъра на цялата сграда и лесно се прехвърля от едно ниво на друго. На долните етажи и в зоната, под която ще се издига, строителите са защитени от предмети, които могат да паднат отгоре. Защитните улови мрежи трябва да издържат на падането на товар с тегло около 100 кг от височина до 7 метра.

Заедно с конструкцията е изключително подходяща игрална мрежа за катерене. Децата, които имитират възрастни строители, искат да се замислят върху такава мрежа. Такива мрежи са издръжливи и абсолютно безопасни.

В допълнение към защитата на строителната площадка, мрежата се използва широко в селското стопанство, използва се за защита на открити спортни площадки, тенис кортове и ски писти, за ремонт на пътища. В селското стопанство се използва за оранжерии, за създаване на екрани за защита на млади дървета и храсти от слънце, градушка, силен вятър и птици. Той се използва и в закрити фитнес зали, където може да служи като дял или условна характеристика, която не може да бъде пресечена. Също така има специални защитни улови мрежи, които се използват през зимата, за да се предпазят от разпадащ се сняг или висулки от корнизи, балкони и къщи.



Мрежата е направена от найлонови, полиетиленови или полиамидни влакна и е клетъчна структура, тя може да бъде нодуларна и недребно. Последният тип е с висока якост, по-малко травматичен, когато човек падне. При мрежи с възлово тъкане качеството на възлите се влошава с течение на времето.

Те произвеждат решетка за скеле с ширина 3 м и дължина 50 м, която позволява да се защити голяма площ.

Защитната мрежа се закрепва към опорите с помощта на въжета, изработени от полиетилен или найлон. На плочата са монтирани подпори и фиксирани с анкерни болтове. В ъглите и ставите мрежата е зашита със специални шнурове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Еднотръбна схема за отопление на частна къщаЕднотръбна схема за отопление на частна къща
Счупени 20802-89 обществени сгради и съоръженияСчупени 20802-89 обществени сгради и съоръжения
Решетки на прозорциРешетки на прозорци
Инсталиране ouzo надеждна защита на човек от токов ударИнсталиране ouzo надеждна защита на човек от токов удар
Мрежи за комари на дървени прозорциМрежи за комари на дървени прозорци
Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?Монолитна конструкция Какви са основните функции на кофража?
Характеристики на реконструкцията на сгради и съоръженияХарактеристики на реконструкцията на сгради и съоръжения
Грил за еко-паркингГрил за еко-паркинг
Строителни компонентиСтроителни компоненти
Какво е важно да знаете за реконструкцията на жилищни сградиКакво е важно да знаете за реконструкцията на жилищни сгради
» » Защитни улови мрежи в строителството
© 2021 BggeHat.com