Какво е важно да знаете за реконструкцията на жилищни сгради

1Изграждането на нова къща е доста сложно и скъпо предприятие. Това важи особено за многоетажни къщи - небостъргачи, които сега са толкова много във всички мегаполиси, да не говорим за Москва. Много домове стават неизползваеми, живеещи там по всяко време могат да станат заплаха за живота. Но въпросът за жилищното настаняване, който според Уоланд така разваля московчани, не губи своята релевантност.

Отговорът на този въпрос е реконструкцията на къщите. Този термин означава възстановяването на структурата в съответствие с оставащите останки и първоначалния план. В ситуацията с жилищни сгради "остатъците" са сами по себе си. Просто квалифицираните специалисти ремонт и посока на строителство възстановят силата и надеждността на структурата.

Съвременната реконструкция на жилищните помещения е малко по-различна от възстановяването на паметници на архитектурата и историческите места. В случай на жилищна сграда, строителите могат да се отклоняват от първоначалния план и да подобрят дизайна. Често се добавят площта, капацитетът и производителността. Когато е възможно, условията за експлоатация на помещенията и условията на живот на хората се подобряват.



Такива работи се извършват от строителната фирма "MSK Engineering" и много други. Несъмнено реконструкцията на жилищни сгради изисква висок професионализъм, опит и подготовка. Не всички московски строителни фирми ще могат да поемат такава отговорност. Всяка къща има свои собствени характеристики, така че опитът и непрекъснатото професионално развитие на служителите са жизненоважни за реконструкцията.

Какво е включено в реконструкцията

Реконструкцията не трябва да е пълна. Понякога сградата трябва да подобри само един индикатор. Има случаи, когато в съветските времена Къщата е построена през вековете, но един от изпълнителите се спестят пари за материали, и в резултат на част от сградата, за които той е отговорен, не е лошо качество. Това става ясно след десетки години, когато има определени проблеми.

Какво предлага да се реконструира "MSK Engineering"

"МСК Инженеринг" извършва частична реконструкция в следните направления:

  • реконструкция на носещи конструкции на сгради, което значително удължава живота на конструкцията и увеличава нейната устойчивост на механични повреди;
  • реконструкция и укрепване на фундамента, се извършва превантивна работа срещу свиване и деформация;
  • реконструкция на инженерните системи (отопление, канализация, водоснабдяване), което е особено важно в стар стил домове, където тези системи са се провалили или остарели.

Също в Москва не е поръчано само реконструкцията на старата къща, но и реконструкцията й, за да се използва по-ефективно площта.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Вила село модерна сграда реалностВила село модерна сграда реалност
Преструктуриране на жилищните помещенияПреструктуриране на жилищните помещения
Характеристики на реконструкцията на сгради и съоръженияХарактеристики на реконструкцията на сгради и съоръжения
Методи за техническа проверка на сградиМетоди за техническа проверка на сгради
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Проверка на носещите конструкции на сградитеПроверка на носещите конструкции на сградите
Апартамент в съвета за избор на нова сградаАпартамент в съвета за избор на нова сграда
Характеристики на реконструкциятаХарактеристики на реконструкцията
Финландците носят нова дума в строителствотоФинландците носят нова дума в строителството
Къщи, направени бързо, икономично, бързо и надеждноКъщи, направени бързо, икономично, бързо и надеждно
» » Какво е важно да знаете за реконструкцията на жилищни сгради
© 2021 BggeHat.com