Финландците носят нова дума в строителството

Понастоящем местните строителни компании се интересуват все повече от финландската технология за изграждане на къщи. Тази технология има значителни различия с технологията на нашата страна и има огромен брой предимства.

Какви са особеностите на изграждането на къщи във Финландия?
Преди да започне изграждането на сграда, се разработват подробен устройствен план и проект за проектиране. Това е етапът на пълна координация на техническите въпроси, като се вземат предвид всички изисквания и желания на клиента по оформлението на помещенията, декорация и др. Между другото, ако имате въпрос, къде да си поръчате финландска къща https://visillatalot.com/ru/services/export тук ще откриете отговорите на всички въпроси.

След като всички проблеми бъдат решени, строителите започват да инсталират рамката. Рамката е затворена със специална мембрана, която предпазва къщата от издухване и влага. Спецификата на технологията за изграждане на къщи е, че външните стени на сградата не се състоят от един слой, а от няколко. И материалите се използват по различни начини. Завършването на къщата се извършва от материала, който желае клиентът. Тя може да бъде фасадна мазилка, тухла или сайдинг. Рамката на къщата трябва да бъде изолирана: минерална и базалтова вълна, експандиран полистирол. От вътрешната страна на рамката са залепени гипсокартонени плоскости, които са покрити с мазилка. Плюс това, тази технология е подходяща не само за изграждане на едноетажни къщи, но и за високи сгради и селски къщи.



Къщите, построени по финландската технология, имат много предимства, а именно:
- Финландските жилища са построени сравнително бързо и са печеливши от финансова гледна точка,
- това са най-надеждните и дълготрайни сгради,
- Финландската къща е най-удобното и комфортно настаняване. Благодарение на специалните технологии и материали, лятото в къщата е готино, а през зимата е много топло,
- строителството може да започне и да продължи не само през топлия сезон, но и през зимата,
- във връзка с факта, че строителството на финландски къщи не изисква специални масивни и тежки съоръжения, можете да изберете да построите вашия дом абсолютно всяко място.
- подобни къщи са изградени от екологични материали и имат отлична звукоизолация.

До този момент всеки може да построи и да живее във финландска къща, независимо от страната, в която живее. Строителите на финландски къщи предлагат своите услуги на цялата територия на ОНД и можете да станете щастлив собственик на уютно и удобно жилище.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Планиране на къщи с печкаПланиране на къщи с печка
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Избираме апартамент в нова сградаИзбираме апартамент в нова сграда
Селски къщи, ръчно изработени, с аромата на горатаСелски къщи, ръчно изработени, с аромата на гората
Технология на изграждане на рамкови къщиТехнология на изграждане на рамкови къщи
Конструкция на къщи до ключКонструкция на къщи до ключ
Как да започнем строителствотоКак да започнем строителството
Предимства на индивидуален проект у домаПредимства на индивидуален проект у дома
Технологията на изграждане на рамка къща - 3d рамкаТехнологията на изграждане на рамка къща - 3d рамка
» » Финландците носят нова дума в строителството
© 2021 BggeHat.com