Диамантно рязане на бетон

Диамантно рязане е метод, чрез който се изрязват материали като тухли, стоманобетон, естествен камък, бетон и др. Специализираните фирми се занимават с "рязане" на строителни конструкции с абсолютно различна дебелина, които са необходими за повторно планиране и изграждане на сградата. Трябва да се отбележи, че диамантено рязане Харков и в други градове има редица предимства, за разлика от други начини за унищожаване на фундаменти, тавани, стени и отвори.

Първият плюс е скоростта и високата производителност. Ако е необходимо, поръчката ще бъде направена във възможно най-кратък срок. Например, отвор (210 * 90 см.) В стената (18-20 см) ще бъде готов за максимум 3 часа. Също така ще отнеме около 2 часа, за да се премахнат строителните отпадъци. Също така е голямо предимство, че диамантен инструмент лесно може да се справи с стоманобетон и монолит от всякакъв вид армировка.

Диамантно рязане, за разлика от шоковите технологии, не разрушава носещите конструкции. И това е голямо предимство, особено когато става дума за рязане на отваряне в стари къщи, където методът на шок може да причини пукнатини и други сериозни щети. Тук ще се окаже и спаси, защото разрезът е прав и не е нужно да отделяте допълнителни довършителни работи.

Поради факта, че технологията на рязане на диаманти е почти безшумна, работата може да се извършва в жилищни сгради, без да причинява неудобство на останалите. Много от тях задават въпроса, вярно ли е, че при използването на този метод няма прах? Разбира се, има някакъв боклук, но няма никакво сравнение с отпадъците, останали след разрушаването на удара. Всички благодарение на водата, която се подава към режещия инструмент. Течността не само охлажда диска, но също така намалява и количеството прах. Ако ремонтните работи не се извършват в жилищна сграда, се използва метод за сухо рязане.



Диамантно рязане позволява:
- правят отвори в стоманобетонни, бетонни и тухлени стени,
- Разширяване на отворите по време на ремонтите,
- демонтиране на стоманобетонни конструкции,
- рязане на подове,
- Пробиване на дупки,
- реконструкция на жилищни и нежилищни помещения.

Употребявана техника:
- ръчни резбари,
- стенни триони,
- Диамантно въже.

Разбира се, не може да се каже, че подобни услуги са евтини. Всяка фирма обаче предлага отстъпки за редовни клиенти и за начинаещи гъвкава система за сетълмент и благоприятни условия за по-нататъшно сътрудничество.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Кислородно рязанеКислородно рязане
Врата на стенатаВрата на стената
Как да изберем мозайката?Как да изберем мозайката?
Рязане с кислородно копиеРязане с кислородно копие
Режещи дискове за металРежещи дискове за метал
Характеристики на диамантен рязанеХарактеристики на диамантен рязане
Диамантно пробиване на бетонДиамантно пробиване на бетон
Кислородно рязанеКислородно рязане
Резачки за плочкиРезачки за плочки
Препоръки за избор на машини за рязане на камъниПрепоръки за избор на машини за рязане на камъни
» » Диамантно рязане на бетон
© 2021 BggeHat.com