Отстраняване на почвата от строителната площадка

По време на строителството неизбежно възниква въпросът за отстраняването на боклука и почвата от строителната площадка, както и нейното допълнително използване. За да се справим с тази задача професионално и бързо, изразходвайки минимално количество ресурси, ще е необходимо да привлечем няколко машини със специално оборудване с различна специализация.

Сумата, която се изисква за износа на почвата, предписана в раздел "Разходи", често се коригира още по време на самата конструкция. Такава услуга, като отстраняването на почвата в Москва, осигурява на компанията city-logistic.com. Когато е необходима тази процедура, се отдават под наем различни строителни машини - багери, товарачи, булдозери и самосвали. Привличането на такива машини гарантира качествено и технически компетентно изпълнение на всички необходими работи по отстраняване на почвата за оползотворяване.

Процедурата за премахване на боклука може да бъде разделена на три етапа:

Отстраняване на земята и сортиране. Преди стартирането на строителните работи е необходимо да се предприемат набор от мерки за проучване на състава и характеристиките на почвата, разработването на яма, както и проектирането на фондацията. След като са извършени всички необходими изследвания и територията е готова за изчистване, ще е необходимо да се премахне горния слой растителност. За тези цели най-добре е да използвате булдозер. След това почвата се сортира - чистата почва може да бъде използвана за по-нататъшни строителни работи и замърсената почва трябва да бъде изхвърлена за унищожаване.



Зареждане на почвата. Почвата, която е неподходяща или не е необходима за по-нататъшната работа на строителната площадка, да попречи само на строителството, тъй като най-малко трябва да е натрупването на износ. Това ще изисква самосвал и багер. Наемането на един багер ще струва много по-малко от наемането на труд. В допълнение, в този случай времето за зареждане на земята ще бъде значително намалено. Багер - удобна и маневрена машина, с помощта на която е възможно да се справите със задачата във възможно най-кратък срок.

Отстраняване на почвата. След анализите на земята се определя категория на безопасност. По-ниските слоеве на почвата често са подходящи за транспортирането им до кариерата. Най-горните слоеве се приравняват към битовите отпадъци и подлежат изключително на изхвърляне в специално депонирани депа.

Процедурата за отстраняване на почвата трябва да се извършва в съответствие с всички мерки за безопасност на околната среда, използващи самосвални камиони. С цел натоварване и разтоварване на подемно-транспортното средство можете да използвате багер или мотокар.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Натоварване назначаване на специално оборудване в строителствотоНатоварване назначаване на специално оборудване в строителството
Технически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земяТехнически характеристики на машините, използвани за развитието на замръзнала земя
Товарен транспорт в строителствотоТоварен транспорт в строителството
Комплекс от произведения на нулевия цикълКомплекс от произведения на нулевия цикъл
Предимства и предимства при наемане на багерПредимства и предимства при наемане на багер
Отърви се от боклука след ремонт, без да нарушава законаОтърви се от боклука след ремонт, без да нарушава закона
Ecotrustgroup осигурява своевременно премахване на боклука в горския градEcotrustgroup осигурява своевременно премахване на боклука в горския град
Товарен транспорт на строителни материалиТоварен транспорт на строителни материали
Предимство на наетата специална техникаПредимство на наетата специална техника
Наем на специално оборудванеНаем на специално оборудване
» » Отстраняване на почвата от строителната площадка
© 2021 BggeHat.com