Затворена лятна кухня от поликарбонат и тухла

Затворена лятна кухня от поликарбонат и тухлаТази статия ще ви разкаже за изграждането на лятна кухня от поликарбонат. Ако се интересувате от тази тема, то е само за вас.

Първо премахнете слоя от плодородна земя. На нивото, където трябва да премахнем и да добавим земя. Копаем дупки в стелажите. Една редица от стелажи се извършва по-долу, за да се отцеди водата. Дълбочината на колоните трябва да е най-малко 50 см, а диаметърът - 20 см. На дъното на ямата трябва да има пясък.

След това трябва да започнете да слагате тухли. В центъра трябва да има метална стойка, която след това ще бъде напълнена с цимент. След като свърши работата, свързана с тухлите, инсталираме метална багажника, вкарваме, проверяваме нивото. Не забравяйте да излеете цимент, за да осигурите здравина. След като рафтовете станат по-силни, можете да започнете да монтирате покрива. Ние заваряваме метални греди, също и кръстосани греди на разстояние от един метър.

За да избегнете корозия, боядисвайте гредите или използвайте тръба от неръждаема стомана. Сега можете да започнете пода. Напълнете с бетон парче земя. За да се вода след дъжд не потича на пода, нивото на пода е на най-малко 50 см от земята. И тогава можете да започнете да полагате плочата, която трябва да се постави върху бетон.
На покрива прикрепяме листове от поликарбонат. Имайте предвид, че поликарбонатните листове трябва да надхвърлят размера на лятната кухня, за да поддържат правилния поток вода. Преди това трябва да се погрижите за допълнителни стелажи. Те трябва да са на 50 см от сградата.

За стелажите, надлъжните релси трябва да бъдат заварени. Дължината на релсата трябва да зависи от дължината на поликарбонатните листове. След готовността на ламелите, прикрепваме поликарбонатните листове към стълбовете с винт за самозатягане. На входа създаваме U-образна метална летва.



В резултат на това имаме затворена лятна кухня, облицована с поликарбонат.
И сега ще изградим лятна кухня от тухла. Разбира се, такава конструкция изисква време и усилия. Първо премахнете слоя от плодородна земя. На нивото, където трябва да премахнем и да добавим земя. Ние запълваме основата, по-практично е да го направим монолитна. Трябва да изкопаем окоп и да направим кофраж. След това изсипете бетонен разтвор. Налагаме сила в ъглите чрез фундаментни плочи. Покрийте основата с пластмасова обвивка. При топло време той замръзва в продължение на седем дни.

Клинкер тухлени стени. Прозоречните отвори за прозорци правят измерване на метър. Около две прозорци трябва да са в затворена лятна кухня. Необходими са широки отвори, ако отворите са покрити с ролетни щори. Покривът може да бъде покрит с метал или поликарбонат. Доставяме комуникацията, запълваме подовата настилка, инсталираме врати, прозорци.

тръба от неръждаема стомана

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Душ за да дадете какви материали да използвате и как да си направите собствени ръце?Душ за да дадете какви материали да използвате и как да си направите собствени ръце?
Как да прикачите веранда към къщата опции и строителна технологияКак да прикачите веранда към къщата опции и строителна технология
Hozblok собствени чертежи, списък на строителни материалиHozblok собствени чертежи, списък на строителни материали
Дървен автопортДървен автопорт
Ограда с тухлени стълбовеОграда с тухлени стълбове
Как да копаем добреКак да копаем добре
Фондация на колоните със собствени ръцеФондация на колоните със собствени ръце
Как да инсталираме клетъчен поликарбонатКак да инсталираме клетъчен поликарбонат
Как да направите веранда от поликарбонат до дървена къща СнимкаКак да направите веранда от поликарбонат до дървена къща Снимка
Проста веранда до къщата от поликарбонатна снимкаПроста веранда до къщата от поликарбонатна снимка
» » Затворена лятна кухня от поликарбонат и тухла
© 2021 BggeHat.com