Raspashnye порта собствен избор на материали, самостоятелно производство и монтаж

В наши дни са избрани много различни технологии. Не ставайте изключение и портата, чийто дизайн е пълен с разнообразие. И все пак, люлеещите се врати имат много предимства, така че те са и остават най-добрите. Техните заслуги отдавна се оценяват за техните предимства: малка цена на монтаж и производство, лекота на поддръжка, издръжливост и надеждност.

Какво правят въртящите се порти?

Има различни варианти за производство на тези порти, но принципът на създаване не се променя и не зависи от материала, от който ще се правят портите. Основните материали за люлеещите се врати са дърво и метал. Дървената конструкция на портата не е твърде силна, плюс всичко е приказно в грижите. Такава врата има красива гледка, но както показва практиката, те не са напълно практични.

Това е съвсем друго нещо - метална врата. С правилния подход те ще превърнат всяко жилище в истинска крепост. Без съмнение - тази надеждност, здравина, издръжливост. Портата на такъв материал е лесна за работа. Важен момент е фактът, че те могат да бъдат комбинирани с други материали. Основната е основата, т.е. рамката. И за да направите портата не се вижда или украсяват, може да бъде напълно различен материал. Само тази опция се практикува от повечето хора, които желаят да инсталират люлеещи се врати. И комбинирайте метална основа с поликарбонат, дърво, друг метал.

За да накарате портите да се люлеят (можете с вграденото или без него), трябва да запасите всички необходими материали. Това ще отнеме: 6 метра от профилна тръба (100x100 мм) за подпорни стълбове, профилна тръба, чието напречно сечение е 20х40 мм за портални крила, тенти с топки вътре (лагер). Избирате материала за облицовка според вашите желания и предпочитания.



Производствен процес:

- монтаж на листовки. Ще е необходимо да закупите машина за заваряване;
- подготвят места за подкрепа;
- да се свържат части от люлеещи се врати в една структура.

За да инсталирате портата сами, започнете с изкопни работи. Копайте за колоните на ямата, чиято дълбочина ще бъде половин метър. Поставете тухлите и бетона в тях. След изсъхване на бетона тухлите ще се укрепят. Започнете да ги окачите върху тях.

За да не трябва да повторите всичко, първо трябва да направите всичко.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Автоматична врата със собствени ръцеАвтоматична врата със собствени ръце
Плъзгаща се врата със собствени ръцеПлъзгаща се врата със собствени ръце
Плъзнете порти със собствените си ръцеПлъзнете порти със собствените си ръце
Индустриална порта, как да направите правилния изборИндустриална порта, как да направите правилния избор
Какви са типовете портиКакви са типовете порти
Дизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтажДизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтаж
Плъзгащи се портиПлъзгащи се порти
Най-добрата порта за охрана на вашата територия от автоматичната система JiSНай-добрата порта за охрана на вашата територия от автоматичната система JiS
Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се вратиИзбираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
Защо слънчевите щори и автоматичните вратиЗащо слънчевите щори и автоматичните врати
» » Raspashnye порта собствен избор на материали, самостоятелно производство и монтаж
© 2021 BggeHat.com