Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати

фитинги за портиНай-добрите са плъзгащите се врати за гаражи. Смята се, че механизмите за отдръпване имат висока устойчивост на износване, имат стабилна работа и дълъг експлоатационен живот.

Много от собствениците на гаражите са взети сами по себе си, и те постоянно, произтичащи за различните инсталационни въпроси за гаражни врати за това как да изберете най-надежден хардуер и как да се гарантира нормалното функциониране на цялата конструкция на гаражни врати.

От какво се състои хардуерът на плъзгащите се врати? Компонентите на механизма на гаражни плъзгащи се врати са елементите, които могат да бъдат закупени тук, те имат различна функционалност. Системата от плъзгащи се врати включва следните елементи:

- Вагони с валяк. Тези устройства са прикрепени към основата и поради това портата може да се движи в различни посоки.

- направляващи елементи, представени под формата на метални релси, която е заварена към долната част на структурата на порта и така че ролките слезе от тази подкрепа.

- Поддържане на видеоклипове. Те са прикрепени към горната част на лагерната колона, която е достатъчно близо до каретката и така поддържа рамката на вратата във вертикално положение.



- Ролки. Те са необходими за разтоварване и укрепване на платното. Тези елементи са прикрепени към водача, а капакът е заварен към носещия елемент на отвора на щепсела. Всички елементи на плъзгащите се врати имат нарязвания, които са прикрепени към основния профил. Благодарение на това релсите надеждно се предпазват от въздействието на мръсотия, сняг, вода. И портите имат работен период.

Какво трябва да търся при закупуване на комплект за монтаж на гаражни врати? Преди закупуването на съставните елементи на вратата на гаража, трябва да определи размерите на самите порти, тяхната конструкция и вида материал, от който са произведени. Всичко това ще ви позволи да изчислите не само теглото на продукта, но и да изберете най-оптималния дизайн. Портата на велпапе обшивка или тежат около 400 килограма, а тук можете да изберете и да закупите всякакви предмети тела за порти. Но ако гаража е взето Плъзгаща система, разбира се, е оборудван с мебели от ковано желязо - това означава, че тук определя печалбата от аксесоари, които могат да поддържат врати с тегло до 800 кг. Необходимо е да се обърне специално внимание на следните характеристики на крепежните елементи за гаражни врати:

- симетрия;

- използвайте най-добрите колела от поцинкована стомана;

- има гладки лагери;

- трябва да има точен монтаж на всички компоненти на крепежните елементи за вратата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем гардероб?Как да изберем гардероб?
За гаражи, складове и промишлени сгради, секционни и люлеещи се вратиЗа гаражи, складове и промишлени сгради, секционни и люлеещи се врати
Какви са типовете портиКакви са типовете порти
Дизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтажДизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтаж
Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?
Плъзгащи се портиПлъзгащи се порти
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Как да изберем подходящата гаражна вратаКак да изберем подходящата гаражна врата
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Стъклени врати в интериораСтъклени врати в интериора
» » Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
© 2021 BggeHat.com