Портали конвенционални, плъзгащи, ламеларни

1

Не винаги при избора на порта се обръща достатъчно внимание на принципа на тяхната работа. Например обичайните порти тип люлка изискват пространство. При отваряне и затваряне не трябва да има препятствия по пътя на крилото на вратата. През зимата, например, пространството пред портата се изисква възможно най-често за почистване. Дори малка виелица значително ще усложни отклонението от двора. Като калдъръмен камък, клон, парче армировка може да се намеси в отварянето на вратата, като поврежда крилото си.

Този проблем не възниква, ако използвате тип плъзгаща се врата. Плъзгащото се крило се движи покрай оградата, което намалява шанса за препъване на препятствие. Самата плат може да бъде изработена от различни материали. Може да се използва дърво, метал, пластмаса. Най-често можете да намерите плъзгащи се порти, платното от които е направено от профилиран лист, от мрежата, от мрежата. Задвижването с плъзгащи врати може да бъде механично или електрическо или да комбинира и двата варианта.



Ако купите гаражна врата, тогава трябва да се обърне внимание на ламеларните конструкции, секционните врати са подходящи за автомивка, прочетете повече за тях тук. Типът ламелен тип врата може да спести повече пространство. Когато вратата се отваря, платното се придвижва или към тавана на гаража, или се навива на специален вал, в защитната кутия, като отваря прохода за транспортиране. Когато вратата е затворена, платното просто пада, блокирайки прохода. Този тип врата може да бъде направена от алуминий и стомана и изисква електрическо задвижване за работа.

Ламеларните врати имат слой изолация вътре в ламелите, така че можете да работите в гаража през зимата с по-малко разходи за отопление. По принцип портите работят от електрическо задвижване. Достатъчно е просто да натиснете бутона за радиоуправление, разположен на ключа на клавиатурата, за да отворите или затворите портата. Но ако често се появяват проблеми с електричеството, по-добре е да дублирате електрическата система за отваряне на механичната. И също така да инсталирате електрически генератор в селска къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плъзгащи се врати със собствени ръцеПлъзгащи се врати със собствени ръце
Плъзгаща се врата със собствени ръцеПлъзгаща се врата със собствени ръце
За гаражи, складове и промишлени сгради, секционни и люлеещи се вратиЗа гаражи, складове и промишлени сгради, секционни и люлеещи се врати
Плъзгащи се полупрозрачни структури и техните характеристикиПлъзгащи се полупрозрачни структури и техните характеристики
Какви са типовете портиКакви са типовете порти
Дизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтажДизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтаж
Плъзгащи се портиПлъзгащи се порти
Как да изберем автомати за портиКак да изберем автомати за порти
Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се вратиИзбираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
Предимства и недостатъци на вътрешните плъзгащи се вратиПредимства и недостатъци на вътрешните плъзгащи се врати
» » Портали конвенционални, плъзгащи, ламеларни
© 2021 BggeHat.com