Плъзгащи се полупрозрачни структури и техните характеристики

Плъзгащи се полупрозрачни структури и техните характеристики

Днес в частна конструкция, вместо слепени стени от тухлени или пянови блокове, често се монтират плъзгащи се системи за външно остъкляване. На пръв поглед тези прозрачни структури не изглеждат много надеждни. Въпреки това, благодарение на многослойната топлоизолационна система и използването на мощни профили и висококачествено стъкло, плъзгащите се конструкции служат като надеждна защита срещу студ.

В същото време максималната отвореност към слънцето визуално увеличава площта на помещението, размива границата между стаята и околния пейзаж, с една дума, отговаря на съвременните изисквания за екологично строителство.

Входните плъзгащи структури са доста впечатляващи по отношение на теглото и размерите. Въпреки това, те са доста прости и удобни за работа. За да затворите или отворите един крило, почти не е нужно да упражнявате усилие - просто трябва да завъртите дръжката и леко да се дръпнете настрани. Тъканта на конструкцията лесно се плъзга по релсата благодарение на надеждните ролки. Специалната запушалка със спирачка ви позволява да спрете движението на листа и по този начин да защитите хардуера от преждевременно износване.



Но особено внимание се отделя на рамката на вратите при инсталирането на такива плъзгащи системи. Той трябва да е достатъчно мощен, тъй като е инсталиран около периметъра на отвора и ще трябва да издържа на много високи товари. Вътре има и щори, които се състоят от солидна рамка и прозорци с двоен стъклопакет. Всъщност броят на брошурите може да бъде различен, зависи главно от размера на платното и общата площ на стъклото. За всеки лист трябва да има собствен водач.

Има няколко възможни механизма за отваряне на такива структури. Изборът на конкретна опция зависи от задачите, поставени пред такъв портал. Ако прозорците на къщата предлага панорамен изглед към околния пейзаж, че има смисъл да настроите входен дизайн с големи стъклени картини, с широчина от 3,5 м и височина от 3,5 м. Те са оборудвани с устройства за повдигане и плъзгане механизъм, който е създаден именно за големи дизайн и тежки товари. Ако изгледът от прозорците не е от фундаментално значение, тогава можете да инсталирате и сгъвате плъзгащи се конструкции, състоящи се от няколко крила, свързани помежду си чрез завъртане на въртящи се шарнири. Те се управляват от специални ролкови вагони. И в открито състояние, тези листа са избутани настрани и сгънати в акордеон. Също така популярен стъкло структура, снабдена с паралелни плъзгащи шарнирен механизъм (обикновено има три възможности - смяна странични клапи, горна наклонена порциите на крилото на вратата или режим вентилация).

Е, ако се интересувате от Jalousie в двоен стъклопакет - посетете сайта oknatsk.ru. Само там са най-добрите щори вътре в стъклопакетите на достъпни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плъзгащи се прозорци за веранди, тераси и беседкиПлъзгащи се прозорци за веранди, тераси и беседки
Плъзгащи се алуминиеви прозорци на балкон и лоджияПлъзгащи се алуминиеви прозорци на балкон и лоджия
Плъзгащи се решетки по прозорцитеПлъзгащи се решетки по прозорците
Остъкляване на терасата с плъзгащи се конструкцииОстъкляване на терасата с плъзгащи се конструкции
Ковани решетки на прозорциКовани решетки на прозорци
Плъзгащи се пластмасови прозорциПлъзгащи се пластмасови прозорци
Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?Какви видове стъклени балкони алуминиев профил са?
Решетки на прозорци, плъзгащи се за лятна резиденцияРешетки на прозорци, плъзгащи се за лятна резиденция
Характеристики на остъкляването от плъзгачите на компаниятаХарактеристики на остъкляването от плъзгачите на компанията
Характеристики на плъзгащи прозорциХарактеристики на плъзгащи прозорци
» » Плъзгащи се полупрозрачни структури и техните характеристики
© 2021 BggeHat.com