Материали за плъзгащи се врати

Работният принцип на днешните модерни плъзгащи се врати може да се види на примера на асансьор, кабина, врати в електрически влакове и метро или на входа на супермаркета. Това е разумно решение, тъй като много хора използват транспорт и магазини. За да се постави или не такъв механизъм в апартамента, е необходимо да се реши, като се вземат предвид положително и отрицателно точки.

Първият момент. Плъзгащите се врати освобождават допълнително пространство и това е основното им предимство. Тези допълнителни метра могат да се използват за поставяне на мебели или декорация на предмети. Успешно избраната врата ще служи като украса на стаята както в затворено, така и в открито положение.

Вторият момент. Плъзгащите конструкции абсолютно не задържат шума, миришат и дори се осветяват, тъй като между кърпа и ролковия механизъм се образуват пролуки. Плъзгането на дизайна тихо невъзможно, когато колелата се чува метален кланг. Струва си струва, че такава врата е много по-скъпа от обикновено и когато инсталирате вградения механизъм, ще трябва да демонтирате стената.



Основният материал за крилото на вратата са различни видове дърво. Тя може да бъде бор или дъб. Навън покритието се състои от ПДЧ или дървесни влакна. Облицовъчните и декориращи панели обикновено са дървени, покрити с фурнир. Металните части на механизма са направени от здрава стомана, тъй като те трябва да издържат теглото на вратата, което достига 100 кг. От теглото на плата зависи броят на ролките (от 2 до 4 броя). Използването на стъклени и метални части прави асортимента по-разнообразен.

Скритите врати се поставят с метална рамка или без нея. Първият начин е много по-надежден и траен. Стената е счупена, скелет с ролков механизъм е поставен, покрит е с гипсокартон. Когато е отворена, вратата е напълно вдлъбната в стената. Вътрешните части на рамката на вратата изискват допълнителна регистрация. Монтирането без рамки заплашва да изкриви вратата и повредата на цялото оборудване много по-бързо. За разлика от вътрешния, инсталирането на външни врати не изисква счупване на стената. Релсите са разположени заедно, а не вътре, така че трябва само да скриете структурата под декоративните панели.

Изпълнението на оригинални модели (нестандартни размери, японски стил, авангард и модерни решения) се извършва по поръчка с използване на пластмасови и алуминиеви елементи. В допълнение, сметката се изплаща за рисунките и работата на дизайнера.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтажДизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтаж
Плъзгащи се портиПлъзгащи се порти
Защо да изберете гардероб гардеробЗащо да изберете гардероб гардероб
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се вратиИзбираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Плъзгащи се гардероби в коридора как да избиратеПлъзгащи се гардероби в коридора как да избирате
Предимства и недостатъци на вътрешните плъзгащи се вратиПредимства и недостатъци на вътрешните плъзгащи се врати
Предимства на кутиите и отделениятаПредимства на кутиите и отделенията
Арматури за плъзгащи се вратиАрматури за плъзгащи се врати
» » Материали за плъзгащи се врати
© 2021 BggeHat.com