Дизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтаж

Плъзгащи вратиПлъзгащите врати са една от популярните модификации, тъй като се отличават с тяхната простота на производство и ниска цена.

Въпреки простотата на дизайна, люлеещите се врати имат свои собствени изисквания и нюанси. Тъй като при отварянето на вратите има "мъртва зона", е необходимо веднага да се определи размерът и местоположението на люлеещите се врати, за да се разсъждава как ще се отворят. Ширините могат да се отварят както отвън, така и отвътре. Най-оптималният размер на люлеещите се врати е 4 х 2 метра. Промишлените версии на порта имат свои собствени специални размери.

Моментът, който не може да се пропусне при сглобяването на портата, е проникването на стълбовете. На тях ще се разпредели теглото на листовете. Ако стълбовете са бетонирани по-малко от 1,5 метра, те бързо ще се разхлабят и могат да паднат. Особено трябва да се има предвид, когато се поръча врата с голямо тегло на брошурите.

Всяка бетонна колона трябва да се поддържа, докато бетонът се втвърди напълно. И само след това, инсталирането на портата. Ако стълбовете са изработени от камък или тухла, трябва да отстраните вградените елементи от стоманените плочи. Пантите и задвижващият механизъм ще бъдат заварени към тях.

Дизайн на люлеещи се врати

Компонентите на люлеещите се врати са:
- две заварки в твърда рамка;
- два стълба;
- контури;
- шлюзов клапан в земята или механична ключалка;
- Електрическо задвижване до всяко крило.

Наличието на вграден ще направи по-удобно да влезе в територията. Ако поставите електромеханична брава, отворът може да се извърши от стаята, без да напускате улицата. Вградените врати могат да бъдат както самостоятелни, така и вградени листови листа. При малки размери на всеки случай, по-добре е да инсталирате вграденото отделно. Портата, разположена до портата, ще бъде по-надеждна и естетическа.



Вграденият вграден елемент има значително минус. Долната част на вградената врата ще бъде 35-40 см от повърхността. Висока бариера, която трябва да се преодолява ежедневно.
В допълнение към техническите характеристики на люлеещите се врати, трябва да се обърне внимание на външния им вид. В допълнение към боядисаните капаци, изработени от профилни или гладки стоманени листове, може да се разгледа възможността за врата от сандвич панели. Този вид довършителни работи има редица предимства.

В допълнение към модерния външен вид, тези панели имат малко тегло. Този важен параметър се взема предвид при избора на устройство и изчисляване на натоварването върху пантите. Външната повърхност на панелите е покрита с полимерна боя, която не се страхува от никакви метеорологични условия.

Много изпъкващ вид подправени люлетни врати, които могат да бъдат направени по индивидуални скици.

Монтирането на такива порти на територията се осъществява в три основни случая:

- с ограничен бюджет;
- при липса на пространство за плъзгане (плъзгащи се порти);
- при монтиране на подправени врати със симетричен образец на крила.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какви са типовете портиКакви са типовете порти
Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Плъзгащи се портиПлъзгащи се порти
Метални вратиМетални врати
Шкафове или просто перфектни мебелиШкафове или просто перфектни мебели
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се вратиИзбираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
Как да изберем входната вратаКак да изберем входната врата
» » Дизайнът на люлеещите се врати и функциите за монтаж
© 2021 BggeHat.com