Видове гардероби с плъзгащи врати

Видове гардероби с плъзгащи врати

Сега помещения се считат за основен атрибут в почти всеки европейски и американски дом, те са задължителни за проектиране акции на жизнено пространство и ще допринесе за плана по време на апартамента му дизайн. Гардеробите в страната ни се появяват след няколко десетилетия и сега можете да ги намерите тук.

Характерна индивидуалност и главното предимство на гардероба с плъзгащи се врати са плъзгащите се врати, предназначени да защитят зоната на помещението. В много изоставена зона собственикът му ще може да побере много неща.



Шкафовете-отделенията се произвеждат и моделират отделно, в зависимост от вкуса на клиента, обема и предназначението на помещението. Те могат да бъдат вградени в стената и те могат да стоят сами. Те са разделени на ъглови, диагонално-ъглови, диагонални системи. Важно е, че при организирането на универсален стил на жилище, помещенията се комбинират добре с други видове мебели от шкафове: рафтове, маси, нощни шкафчета, чекмеджета, легла. Освен това такива шкафове могат да станат вътрешни помещения или да бъдат разположени от двете страни на входната врата, свързващи се през мецанина.

Има 2 различни системи плъзгащи се врати. Повече популярен тип е, че вратата се вмъква в дуралуминиум метална рамка се движи в жлеб на ролки, изработени от стомана или пластмаса. Подобен метод на закрепване има своите недостатъци: вратата, когато силно въздействие е в състояние да се измъкне от релсите, а малко неща, прах и битовите отпадъци, запушена в жлеба, предотвратяване лесно плъзгащи се врати. С друг начин на монтаж, вратите са окачени и ролките се търкалят над горните пътеки, а под вратата не достигат до пода. Такива системи са напълно защитени от прах и отломки.

За производството на гардероби с плъзгащи се врати се използват скипове и рамки от дуралуминист или железни сплави. Вратите в метална рамка често имат цвят "под дървото" или вградени огледала и стъкло. Dural системите се считат за по-здрави и следователно се препоръчват за производството на вътрешни, мобилни огради.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Модерни гардеробиМодерни гардероби
Как да изберем гардероб?Как да изберем гардероб?
Шкаф и идеи за интериораШкаф и идеи за интериора
Как да изберем мебели в апартаментКак да изберем мебели в апартамент
Избор на мебели за спалняИзбор на мебели за спалня
Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?
Шкафове или просто перфектни мебелиШкафове или просто перфектни мебели
Защо да изберете гардероб гардеробЗащо да изберете гардероб гардероб
Избираме надеждни фитинги за плъзгащи се вратиИзбираме надеждни фитинги за плъзгащи се врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
» » Видове гардероби с плъзгащи врати
© 2021 BggeHat.com