Модерни гардероби

1Гардеробът е модерен дизайн, който е оборудван с плъзгащи се врати. Той е лесен за използване и има голяма функционалност. В сравнение с традиционния шифон, той не заема повече пространство, той съдържа много повече неща. Днес те се превърнаха в пълноправен елемент на планирането. Продуктът може да бъде направен във всяка посока на стил. Дизайнът е лек и достъпен. Ако искате да закупите шкаф за отделение скъпо, ще намерите широка гама от бюджетни модели, чийто външен вид по никакъв начин не е по-нисък от по-скъпите дизайни.

Характеристики на продукта

Основната разлика между дрешникът и килера е, че е направена по индивидуален проект, който отчита всички характеристики на стаята. В повечето случаи таванът, подът и стените се използват като горна, долна и странична стени. Вътрешният дизайн също няма значителни ограничения.

Видове продукти:

1. от стена до стена;

2. ъглов шкаф на отделението;

3. От стената до панела;



4. от панела до панела;

5. Диагона.

Клиентът може да избере други опции, да предложи собствена скица, да избере готово решение или да поръча проект от специалисти на нашата компания. В процеса на производство на интериорното пространство се използват плочи от ПДЧ и стоманени пити, кутиите и рафтовете могат да бъдат конвенционални или подвижни.

Дизайн на елитни и евтини гардероби

Дизайнът на вратите може да бъде всичко. Материалите и компонентите могат да бъдат избрани на базата на цвета на интериорните врати или останалите мебели. Фирмата ни предлага различни дизайнерски варианти: използване на декоративни огледала, витражи или обикновени стъкла. Можем да украсим продукта с пясъкоструене или декоративен филм. Не по-малко популярни са фото фасадите, акрилно стъкло, изкуствена кожа.

Ъглови гардероби - евтини, висококачествени, приятни

Ъгловите конструкции са много популярни. Външно изглеждат много малки, но всъщност вътрешното им пространство е много просторно. Всичко, което се изисква от вас, е да изберете коя врата да бъде и да определите броя на необходимите рафтове. Изберете подходящия цветен дизайн и ние ще произведем дизайна възможно най-скоро.

Разходи за продукти

Цената на строителството зависи от неговия клас. Но в повечето случаи се изчислява въз основа на размерите на продукта и материалите, използвани в производствения процес. Последи цената и компонентите на пълнежа. Нашата фирма произвежда както евтини килери, така и по-скъпи модели с огромни размери. Вижте каталога на готовите продукти, който е представен на нашия уебсайт. Със сигурност ще намерите подходящ дизайн, който да отговаря на вашите желания. Гарантираме високо качество на изпълнение и надеждност на конструкциите. Ако е необходимо, ще Ви предоставим компетентни съвети и ще Ви помогнем да изберете най-добрия тип строителство. Моля, свържете се с нас!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Списък на програмите за проектиране на гардероби с плъзгащи вратиСписък на програмите за проектиране на гардероби с плъзгащи врати
Шкафове и шкафове за тяхШкафове и шкафове за тях
Как да изберем мебели за коридора?Как да изберем мебели за коридора?
Как да изберем гардероб?Как да изберем гардероб?
Детски гардеробДетски гардероб
Как да изберем мебели в апартаментКак да изберем мебели в апартамент
Предимства на поръчков гардеробПредимства на поръчков гардероб
Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?
Шкафове или просто перфектни мебелиШкафове или просто перфектни мебели
Защо да изберете гардероб гардеробЗащо да изберете гардероб гардероб
» » Модерни гардероби
© 2021 BggeHat.com