Как да изберем мебели за коридора?

мебели за антре

Коридорът е първото нещо, което човек вижда, когато идва в къща или апартамент. Какъв е най-добрият начин да си купите входно антре в Гомел? Как да изберем мебели, които най-добре да се поберат в тази стая? Ето основните критерии за избор: площ на залата - функционалност - избор на материал - стил - цена.

Залата на залата

Когато избирате мебели, винаги трябва да помните размера на коридора, за който се купува тази мебел.

Така например, комплект от малък шкаф, шкаф за обувки и закачалка ще бъде идеален, ако коридора ви е много малък.

Ако площта на коридора е средна и неговата оформление е доста удобна, можете да си направите ъглова кабина, ъглова коридора. Те изглеждат страхотно и имат голям капацитет. Но комбинацията от шкаф, закачалки и каменни облицовки вече не е подходяща - с тях такъв коридор ще изглежда гол и празен.

Ако поставите цялостен ъглова коридор не позволява планиране, добър вариант - мебели от няколко кабинета. Тя може да се комбинира в произволен ред и за да се увеличи броят на възможните комбинации, шкафчетата трябва да се вземат на различни височини и не много дълбоки. Това ще ви позволи да избирате споразумение, комбиниращо ергономичност, функционалност и хармоничен външен вид.

За да осветите визуално затворените шкафове, разредете ги с отворено пространство. Това може да бъде например отворен шкаф или панел, който инсталирате между два гардероба, шкаф за обувки или нещо друго.



Ако вашият коридор има достатъчно място, вашият избор е класически пълен размер шкаф мебели, гардероби или вградени мебели. Още по-добре пригодени мебели по поръчка, но изисква повече инвестиции на труда и особено на фондовете.

Класически гардероб, гардеробът изглежда страхотно в голям коридор, той е много практичен. Има модели на шкафове от всякакъв стил.

стил

В какъв стил да изберете мебели за коридора, всеки решава за себе си въз основа на въображението и вкуса си. Но тъй като театърът започва с закачалка, така че апартаментът започва от коридора, така че мебелите във вашия коридор трябва да бъдат съчетани със стила на апартамента. Но това обаче не означава, че трябва да се противопоставя стриктно в същия дух!

Модерният интериорен дизайн е цялостна наука, която позволява както един стил на декорация на целия апартамент, така и контрастът. Тези принципи могат да се комбинират - да се комбинира контрастиращата стилистика на помещенията с общ лейотиф или, напротив, да се подчертае един стил с цветни акценти. Може би си струва да помним основния принцип - хармонична комбинация.

При декорирането на входно антре е важно да работите компетентно с цвета на мебелите. Спомнете си, че светлите цветове правят стаята "повече" и тъмни - "по-малко", така че не можете да поставите голям тъмно гардероб в малка зала.

Избор на материал

В момента мебелите за коридора обикновено се изработват от MDF и ПДЧ панели. Моделът на горния ценови диапазон е направен от масивно дърво.

Качеството на мебелите за коридора се определя по същия начин, както при всяко друго обзавеждане: то се състои от качеството на материалите, използваните фитинги, компетентният дизайн и не на последно място качеството на сглобяването.

Що се отнася до цената, тогава винаги се засягат всички фактори: вида на материала, допълнителните материали, орнаментите (стъкло, мебели и т.н.), стила на мебелите и не на последно място неговия размер.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стандартно разположение на къщата от 6 до 8Стандартно разположение на къщата от 6 до 8
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Как да изберем мебели за залаКак да изберем мебели за зала
Как да изберем мебели в апартаментКак да изберем мебели в апартамент
Как да изберем мебелите за дневнатаКак да изберем мебелите за дневната
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Характеристики на кабинетаХарактеристики на кабинета
Как да изберем гардероб в коридораКак да изберем гардероб в коридора
Как да украсят коридора в апартамент стилен и красив?Как да украсят коридора в апартамент стилен и красив?
Оригинален интериор на коридораОригинален интериор на коридора
» » Как да изберем мебели за коридора?
© 2021 BggeHat.com