Някои полезни съвети за избор на мебели за коридора

Коридорът е "лицето" на целия апартамент, така че си заслужава сериозно да се доближи до избора на мебели за него. Съветите по-долу ще помогнат за разрешаването на този труден въпрос.

Най-подходящите за ограниченото пространство на коридора са гардероби, в които вратите не се люлеят, а се раздалечават.

Не купувайте шкафове по-малко от четиридесет сантиметра дълбоко: там ще се поставят три неща, въпреки че този кабинет ще заема малко място. При поръчка на плъзгащ се гардероб е необходимо да се обърне внимание на факта, че за самия механизъм ще се изисква допълнително пространство: за една врата - пет сантиметра, за две врати - десет. Някои компании не уведомяват клиентите си за това, което впоследствие оказва отрицателно влияние върху функционалността на такъв кабинет.

Когато изберете мебелите в коридора, трябва да изберете модел, който да се побере в разпределеното пространство, без да блокирате преминаването. Мебелите, продавани в магазините, може да не отговарят на размерите на вашия коридор, в такива случаи е целесъобразно да се мисли за закупуване на мебели по поръчка. Такива мебели, въпреки че ще струват повече, но точно ще се поберат в пространството в коридора ви и ще съдържат необходимия брой кутии и отделения за вас. Шкафът ще бъде по-добре подреден до височината до тавана, защото в този случай той хармонично се слива със стената и настанява много неща. В края на краищата мебелите се закупуват за доста дълъг период от време.



В коридора трябва да имате огледало, което може да се постави върху шкафа. Една добра идея е оборудването на шкафа с плъзгащи се врати, които ще ви позволят визуално да разширите пространството и да се отразите в него в пълен растеж. Огледалата с оцветяване обаче не са подходящи за коридора.

Тъй като коридора непрекъснато доминира от здрача, тъй като няма прозорци, е най-изгодно тук да изглежда светла мебел, което позволява да се разшири пространството поради отразяването на светлината. Добра опция е комбинация от тъмни и светли цветове.

Мебелите в коридора се използват ежедневно и в продължение на няколко години, така че мебелното обзавеждане трябва да бъде висококачествено и не трябва да се спасява. Гардероб коридор трябва да съдържа не само на отдела за външни дрехи, но също така и за шапки, обувки, закачалки за чадъри и чанти, както и чекмеджета за различни детайли.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем мебели за коридора?Как да изберем мебели за коридора?
Как да изберем гардероб?Как да изберем гардероб?
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Как да изберем мебели в апартаментКак да изберем мебели в апартамент
Как да изберем мебелите за дневната?Как да изберем мебелите за дневната?
Характеристики на кабинетаХарактеристики на кабинета
Как да изберем гардероб в коридораКак да изберем гардероб в коридора
Защо да изберете гардероб гардеробЗащо да изберете гардероб гардероб
Оригинален интериор на коридораОригинален интериор на коридора
Мебели в коридораМебели в коридора
» » Някои полезни съвети за избор на мебели за коридора
© 2021 BggeHat.com