Оригинален интериор на коридора

Както се казва, човек е посрещнат на дрехи !!! Но колкото до апартамента, първото мнение за дизайна на цялата къща е в коридора. Ето защо трябва да се обърне необходимото внимание на интериора на коридора. Повечето хора не могат да се похвалят с голяма част от дома си, а коридорът е най-компактната стая.

Въпреки това, коридорът трябва да бъде уютен, красив и функционален. По принцип в коридора се съхраняват обувки и връхни дрехи, както и чанти, чадъри, шапки, ръкавици, ключове и т.н. Ако имате домашен любимец у дома, тогава в коридора можете да сложите малка къща за котка, която се надраска, която хармонично ще се побере там.

Често коридорите имат формата на молив (тесни и дълги) и просто трябва да бъдат визуално разширени. За това се използва светъл тапет или боя на цветовете на леглото. Ако все още сте фен на тъмни цветове, трябва да изберете тапет с правилната картина, което ще увеличи стаята, а не да я направи още по-малка. В допълнение, един от най-важните моменти е осветяването.



Оптимален вариант - подреждане на точковите лампи на няколко нива, както и огледала с осветление. Излъчената светлина трябва да бъде колкото е възможно по-естествена. Флуоресцентни лампи, използвани от много хора обаче, не са подходящи за коридора, тъй като те могат да изкривят цветовото предаване. Лампи с нажежаеми или халогенни лампи - това е, което ви е необходимо, за да покажете възможно най-точно всички цветове и нюанси.

Подовата настилка на коридора трябва не само да допълва цялостната дизайнерска картина, но и да бъде устойчива на влага, лесна за почистване и т.н. Всеки ден, при всяко време, отивате в апартамента в обувки. Плочките ще направят коридора изискан и уютен, освен това, можете лесно да направите мокро почистване, но няма да има разводи и петна.

Интериорът на коридора няма да изглежда красив и е завършен, ако мебелировката е взета неправилно. Шкафът е мебел, който ще се побира абсолютно за всеки коридор. Той е в състояние не само да визуално разширява стаята, но и да крие неща и обувки. Преди да виси в мокрото външно облекло в гардероба, трябва да се изсуши. За съхранение на чанти, чадъри и др. можете да виси специални отворени рафтове. Дървена изящна икономка ще се превърне във функционална украса на вашия коридор. За да бъде лесно за Вас и вашите гости да носите обувки, поставете малък табуретка (ако няма достатъчно място в коридора). Ако например коридорът има квадратна форма, може да се постави фотьойл или дори малък диван.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти за оформление на коридораПроекти за оформление на коридора
Тогава да завършиш пода в коридора?Тогава да завършиш пода в коридора?
Таван в коридора, като изберете най-добрия вариантТаван в коридора, като изберете най-добрия вариант
Простри тавани в коридора, завършва за всеки вкусПростри тавани в коридора, завършва за всеки вкус
Таван на гипсокартон в коридораТаван на гипсокартон в коридора
Stretch таван в коридора - добро решениеStretch таван в коридора - добро решение
Как да изберем мебели за коридора?Как да изберем мебели за коридора?
Съвети за избор на тапет за коридораСъвети за избор на тапет за коридора
Как да изберем гардероб в коридораКак да изберем гардероб в коридора
Как да украсят коридора в апартамент стилен и красив?Как да украсят коридора в апартамент стилен и красив?
» » Оригинален интериор на коридора
© 2021 BggeHat.com