Мебели за коридори

Нека да поговорим за запълването на килера в коридора

Шкаф за коридора и неговите оптимални габаритни размери

Когато има нужда да изберете гардероб за коридора, първо трябва да определите подходящите му размери. В крайна сметка, коридорът е доста ограничено пространство, което трябва да бъде изпълнено с най-функционалните мебели, оставяйки място за свободно преминаване. Стандартните шкафове, представени в магазините, не винаги отговарят на този критерий. В този случай, добро решение ще бъде вариант на производство на мебели за зала по поръчка. Можете да попитате господарите на всички параметри и да укажете, че височината на шкафа трябва да достигне тавана - тогава мебелите не само ще бъдат по-просторни, но и ще станат визуални цяло със стената. Можете да си купите евтино входно антре в Санкт Петербург на достъпна цена.

Какви трябва да бъдат вратите на кабинета?

Коридорът не винаги има голямо свободно пространство, така че люлеещите се врати на килера не винаги ще бъдат добро решение. Много по-удобно, когато вратата се плъзга, така че е по-добре да вземете килера.

Необходима дълбочина на шкафа

Коридорът, който е вече 40 см, въпреки че отнема по-малко пространство, но ще позволи да поставите на рафтовете си минимум неща. Следователно, ако е възможно, е необходима дълбочина от 40 см и повече. Вземете предвид характеристиката на системата плъзгащи се врати. , Тогава такава система се намира на 5 см, когато гардероб с две врати, всички 10 см. Ако клиентът не е предупредил за този нюанс, тя рискува да си купи гардероб в коридора, който разполага оставя много да се желае, ако има един платното.



Имам ли нужда от огледало?

Наличието на огледало е удобно. Особено, ако вратите са изцяло огледални. Има възможност да се видите в пълен ръст, а по отношение на дизайнерските решения, стаята визуално ще се разшири. За коридора не се препоръчва използването на оцветени огледала.

Какво става с аксесоарите и пълненето?

Коридорът е мебелите, които се използват ежедневно, така че аксесоарите не могат да бъдат спасени. Неговата евтина версия бързо ще стане неизползваема и ще изисква подмяна.

Що се отнася до секциите за гардероба за коридора, трябва да имате предвид, че те трябва да приютят не само външното облекло, но и обувки, шапки, чанти и чадъри.

Какъв цвят е шкафът, който да вземем?

Поради факта, че коридорът няма прозорци и има по-малко светлина в него, тъмните мебели само ще влошат ситуацията. Следователно, трябва да вземете леки мебели или контраст, в които светлината все още ще има водеща роля.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем килера?Как да изберем килера?
Как да изберем мебели за коридора?Как да изберем мебели за коридора?
Купуване на килер в банятаКупуване на килер в банята
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Мебели по поръчкаМебели по поръчка
Предимства на поръчков гардеробПредимства на поръчков гардероб
Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?Как да изберем правилния гардероб и да избегнем неприятни изненади?
Как да изберем мебелите за дневната?Как да изберем мебелите за дневната?
Характеристики на кабинетаХарактеристики на кабинета
Как да изберем гардероб в коридораКак да изберем гардероб в коридора
» » Мебели за коридори
© 2021 BggeHat.com