Плъзгащи се гардероби в коридора как да избирате

-041-e1352305859949Във всяко жилищно пространство трябва да има входно антре, което свързва входа към водещите стаи. Основният елемент на коридора е закачалката, която виси външното облекло, както и рафтовете за обувки. Hallways-coupe ще бъде отлично решение за вашия апартамент.

За днес в магазините е възможно да се видят голямо разнообразие от готови мебели. Тук обаче има недостатък. Такива мебели са направени и завършени по стандартен начин, без да се вземат предвид особеностите на вашия коридор. Да, това е невъзможно. В крайна сметка всички коридори са различни. Така се оказва, че ще сложите закупения шкаф и той се промъква. Причината може да е неравномерен етаж. И вие започвате да сте стабилни, натискайте различни лъжички под ъглите му.

Неуспешна ситуация при закупуване на шкафове може да бъде наличието на високи тавани. Всички шкафове са направени по стандартни мерки - не повече от два метра. И ако жилищното настаняване е построено през съветските времена и е инсталиран брояч на стената или тръбите преминават? Можете да обикаляте всички мебелни магазини във вашия град, но никога не намерите подходящите мебели за вашия коридор. Тази височина е малка, а след това цветът не се вписва, тогава няма достатъчно рафтове.

Обърнете внимание на гардеробите на купето за коридора. В такива случаи вратите се движат през специална система и не се отварят навън. Има вградени гардероби, когато в дизайна липсва всяка страна или тяло, в които има всички стени.



За да изберете гардероб за коридора си, трябва да разберете коя конфигурация структури ви подхожда най-добре. Има шкафове-рафтове, ъглови шкафове, комбинирани и затворени с плъзгащи се врати.

Ако входната врата се намира по един дълъг коридор и в далечния край има една стена, която затваря залата от стаята, можете да погледнете гардероба от корнер, което ще подслони мецанин за неща, гардероб, рафтове за обувки, рафт за ключове и огледало. Вратата в този шкаф може да бъде стъкло или огледало.

Популярно днес е килерът с рафтове. Такива мебели се закупуват за малки коридори
Един от шкафовете има плъзгащи врати и се използва под дрехите. Жените са по-склонни да харесват такива шкафове с огледална врата. Останалата част от не-затворен raznogaboritnye рафтове могат да бъдат сгънати обувки, чанти, чадъри, ключове и така нататък.

По-скъпи, но най-удобни са комбинирани и затворени гардероби. С такъв кабинет не съществува страх от прах неща в шкафа, така че е възможно да се скрие от погледа монтиран в тезгяха пасаж или преминаване през тръби щранг.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем килера?Как да изберем килера?
Как да изберем мебели за коридора?Как да изберем мебели за коридора?
Как да изберем гардероб?Как да изберем гардероб?
Шкаф и идеи за интериораШкаф и идеи за интериора
Как да изберем мебелите за вашия интериорКак да изберем мебелите за вашия интериор
Как да изберем мебели в апартаментКак да изберем мебели в апартамент
Как да изберем гардероб в коридораКак да изберем гардероб в коридора
Защо да изберете гардероб гардеробЗащо да изберете гардероб гардероб
Оригинален интериор на коридораОригинален интериор на коридора
Мебели в коридораМебели в коридора
» » Плъзгащи се гардероби в коридора как да избирате
© 2021 BggeHat.com